Chodzi o grę słów wynikającą z przestawienia sylab w słowie "napę-du" czyli wychodzi "Zmiana na dupę panowie"?
Jeżeli tak, to śmieszne
btw. Dawno tego pana na sadolu nie widziałem
Jeżeli tak, to śmieszne

btw. Dawno tego pana na sadolu nie widziałem

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
to powinno być zmiana tempa a nie napędu. napęd będzie wciąż ten sam przecie. Ale co ja sie tam znam...
Wyraziłem tylko swoją opinię
Wyraziłem tylko swoją opinię
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Ja tam przeczytałem "popędu". Jak to marynarze długo na morzu bez kobiety.

pozwólcie, że wam wytłumaczę, jak można zauważyć obrazek przedstawia załogę, która używa wioseł, aby statek mógł płynąć. Ten gruby gościu co trzyma duży bęben nap🤬la w niego w jednostajnym rytmie, żeby im się lepiej płynęło i każdy w takim samym tępię ruszał wiosłami. Następnie można zauważyć zapewne kapitana statku, który wymawia " zmiana napędu panowie" i pokazuje na małego łysego z długimi włosami gościa z c🤬jem na twarzy, który trzyma mniejszy bęben i on teraz będzie nadawał tempo. Zapewne na takim mniejszym bębenku będzie szybciej w niego nap🤬lał, wiec i załoga będzie szybciej wiosłowa, oraz statek będzie bardziej zap🤬lał.
Mam nadzieje, że pomogłem i za materiał własny oczywiście piwko dla Pana
Mam nadzieje, że pomogłem i za materiał własny oczywiście piwko dla Pana
@up
Moja wersja lepsza, mimo, że twoja jest bardziej sterylna
Moja wersja lepsza, mimo, że twoja jest bardziej sterylna

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Ptoon napisał/a:
Gdyby niewolnicy byli czarni, ten obrazek zrobiłby nieporównywalnie większą karierę na tym portalu.
Nie mówię żeby pan Marek miał od razu rysować pod publikę, a raczej żeby rzucił coś od czasu do czasu specjalnie dla użytkowników sadistic.pl.![]()
Proszę wersja z murzynami w pracy, tylko zdjęcie robione w nocy

panie Klukiewicz... seriami
podpis użytkownika
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Gdyby nie zaczęli kodować o bębnach, to dalej bym myślał że zmiana napędu z ręcznego na żagle.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi