👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chodzi o grę słów wynikającą z przestawienia sylab w słowie "napę-du" czyli wychodzi "Zmiana na dupę panowie"?
Jeżeli tak, to śmieszne
btw. Dawno tego pana na sadolu nie widziałem
Jeżeli tak, to śmieszne

btw. Dawno tego pana na sadolu nie widziałem

to powinno być zmiana tempa a nie napędu. napęd będzie wciąż ten sam przecie. Ale co ja sie tam znam...
Wyraziłem tylko swoją opinię
Wyraziłem tylko swoją opinię

Ja tam przeczytałem "popędu". Jak to marynarze długo na morzu bez kobiety.

Ptoon napisał/a:
Gdyby niewolnicy byli czarni, ten obrazek zrobiłby nieporównywalnie większą karierę na tym portalu.
Nie mówię żeby pan Marek miał od razu rysować pod publikę, a raczej żeby rzucił coś od czasu do czasu specjalnie dla użytkowników sadistic.pl.![]()
Proszę wersja z murzynami w pracy, tylko zdjęcie robione w nocy

Gdyby nie zaczęli kodować o bębnach, to dalej bym myślał że zmiana napędu z ręcznego na żagle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie