Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
maciukrk 2013-10-14, 0:28 27
Zgłoś
karoldeicide 2013-10-14, 11:48
jaki kraj taka zmiana
Zgłoś
feranos 2013-10-14, 15:37 3
"po c🤬j, po c🤬j" widziałem to na własne oczy wielokrotnie, polonia grecka mówi na nich "pajace", bo w sumie jak pajace wyglądają. Natomiast "po c🤬j", bo tradycja + atrakcja turystyczna. A czemu w Buckingam Palace mają te debilne wielkie czapki? Na c🤬j im one? Nikt się nie zastanawia. Czytam też wasze debilne komentarze o Spartanach i o tym, że ludzie nie wiedzą po co armia. Co wy k🤬a możecie wiedzieć, jakby Polska miała armię jeszcze, Grecja wydaje prawie 2x więcej, mają dwukrotnie większą liczebność (a i pewnie z 5x lepszą, bo nasza to syf i dno, nie mówię tu o GROM, reszta ssie pałę). A po co u nas urządzało się defilady, po co u nas stoi warta honorowa? To ma coś wspólnego ze stanem militarnym? Żołnierz powinien dobrze zabijać, a nie stać jak debil przy ruinie.
A warta honorowa jest od tego, żeby stać taką mają tradycję i kulturę, według mnie ciekawą i pogódźcie się z tym, że od upadku starożytnej Grecji minęło tysiące lat, a sami Grecy są niepodlegli dłużej niż Polska.

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
m................s 2013-10-14, 15:42
chyba sie z cyrku urwali tylko stroju klauna zapomnieli
Zgłoś
michaelangelo666 2013-10-14, 15:45
To chyba są ćwiczenia rozciągające, dla ich zdrowia, bo tak stoją c🤬j wie ile czasu na baczność to mogą ścierpnąć
Zgłoś
m................z 2013-10-14, 15:54
Faceci w bamboszach!!!
Zgłoś
papiez 2013-10-14, 15:57 1
Zgłoś
w................r 2013-10-14, 16:02
ale ich twórca tego czegoś w c🤬ja zrobił
Zgłoś
Dildowagins 2013-10-14, 16:03
Fajne bambosze....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
FryzjerZG 2013-10-14, 16:10 4
Brudy są w tym troche lepsi, chociaz w glupich krokach im idzie.

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-10-14, 16:23 1
Autor tematu to zjeb, który śmiałby się do rosnącego mchu. Ja nie widzę tu nic śmiesznego.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Superfunfel 2013-10-14, 16:31
od 1:00 nie musicie mi dziękować
Zgłoś
Schabik 2013-10-14, 17:19
Brakowało mi tylko klaskania na koniec
Zgłoś
KoniecZartow 2013-10-14, 18:21
feranos napisał/a:

"po c🤬j, po c🤬j" widziałem to na własne oczy wielokrotnie, polonia grecka mówi na nich "pajace", bo w sumie jak pajace wyglądają. Natomiast "po c🤬j", bo tradycja + atrakcja turystyczna. A czemu w Buckingam Palace mają te debilne wielkie czapki? Na c🤬j im one? Nikt się nie zastanawia. Czytam też wasze debilne komentarze o Spartanach i o tym, że ludzie nie wiedzą po co armia. Co wy k🤬a możecie wiedzieć, jakby Polska miała armię jeszcze, Grecja wydaje prawie 2x więcej, mają dwukrotnie większą liczebność (a i pewnie z 5x lepszą, bo nasza to syf i dno, nie mówię tu o GROM, reszta ssie pałę). A po co u nas urządzało się defilady, po co u nas stoi warta honorowa? To ma coś wspólnego ze stanem militarnym? Żołnierz powinien dobrze zabijać, a nie stać jak debil przy ruinie.
A warta honorowa jest od tego, żeby stać taką mają tradycję i kulturę, według mnie ciekawą i pogódźcie się z tym, że od upadku starożytnej Grecji minęło tysiące lat, a sami Grecy są niepodlegli dłużej niż Polska.

To coś ci powiem młotku, dop🤬lasz się do WP a c🤬ja wiesz o armii, syf i dno masz pod kopułą, jestem z Polski i jestem z tego dumny jeśli tobie tak bardzo źle to myk myk z mojego kraju. Dłużej niepodległa? Znajdź drugi taki kraj który wygrał wojnę z reżimami i podnosił się setki razy, a podniesie się jeszcze nie raz i wyp🤬oli takich jak ty w kosmos, lewaku.
Zgłoś
feranos 2013-10-14, 19:20
@Ojciec syna "Młotku" no dobra, gratulację, że jesteś dumny z tego, że jesteś Polakiem, bo ja też pajacu, więc twoje sranie z mordy jest bezcelowe. Z jakimi reżimami my niby wygraliśmy? Nie mówisz chyba o komunie, gdybyśmy mieli Solidarność w... bo ja wiem? Latach '60? '70? czy c🤬j nawet w roku 1980, to byłby powód, żeby być dumnym, a ZSRR sypało się na lewo i prawo każdy to widział. Gdyby nie to mielibyśmy drugą Czechosłowację - ile osób zginęło podczas tej "walki z reżimem"? Porównaj ile ludzi zginęło w Czechosłowacji czy podczas przemian ustrojowych w XVIII wiecznej Francji. Nie mówisz mam nadzieję o III Rzeszy co do reżimów. Bajka o Wałęsie i Wojtyle pokonujących ZSRR jest piękna, ale niestety to bajka. Kraj, który podnosił się setki razy jak my? No nie wiem... Grecja? Czechy? Ukraina? K🤬a połowa krajów europy podnosiła się dwa razy. Podniesie się nie raz? No mam taką k🤬a nadzieję? Jestem lewakiem? Może i przy tobie jestem, bo szanuję też inne kultury, szczególnie te bliskie naszej polskiej, a nie nap🤬lam, że każdy kto jest spoza Polski to j🤬a ciota. Także doucz się trochę, poanalizuj czasami to co p🤬lisz, jak czytasz to też staraj się rozumieć tekst, a potem się wypowiadaj.

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie