Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
mazurpl 2016-10-31, 21:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polemon 2016-10-31, 21:20 1
Juz wkrótce w celach, seba co ci przybili -10lat za zmiane mp3ki, a tobie? mnie 15ka za czytanie sms, a ty tam w kącie, ile za co? ja dostałem 5lat za gw🤬t z morderstwem ale wychodze po 3 za dobre sprawowanie.
Zgłoś
Generall14 2016-10-31, 21:26 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-31, 21:52 1
Zgłoś
Sova30 2016-10-31, 22:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-31, 22:28 16
Zgłoś
Generall14 2016-10-31, 22:32 5
Sova30 napisał/a:

Istnieje coś takiego jak zestaw głośnomówiący, słyszałeś o takim wynalazku? Jest w pełni legalny i dozwolony w Polsce.

No i brawo, jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to się w taki zestaw wyposaży. Tylko pokaż mi w którym momencie koleś na filmie używa takiego zestawu, nie znam się i nigdy czegoś takiego nie używałem, ale domyślam się że nie wymaga to ciągłego wpatrywania się w telefon...
Zgłoś
p4nk1 2016-10-31, 22:58 8
Zgłoś
weltmajster 2016-11-01, 7:43
Zgłoś
dualisten 2016-11-01, 8:36
Najlepiej to w biurze pracować, tam to ci nic nie grozi. Zawód kierowcy to ciężka ryzykowna praca.
Zgłoś
hardowski 2016-11-01, 15:22
-Za co cię posadzili?
-Za granie w Carmageddon...

Zgłoś
MadDave 2016-11-01, 17:07
Zgłoś
Organista 2016-11-01, 17:34
Zgłoś
waloos 2016-11-01, 17:50 1
Pewnie każdy z nas trzymał telefon w rękach choćby raz, kiedy jechał samochodem. Więc dla tych którzy robią to często
ZAPAMIĘTAJCIE:

bierzesz telefon i zamiast trzymać go w okolicy kolan, wystawiasz rękę przed siebie tak aby patrząc na ekran widzieć szybę samochodu

Owszem, to dalej jest niebezpieczne, ale kątem oka możesz dostrzec wyjeżdżający samochód czy pieszego. Druga sprawa to nie musisz podnosić głowy a tylko przesuniesz wzrok o 5 centymetrów z ekranu na szybę. Nie przypadkowo nawigacje najczęściej montuje się przy szybach a nie na kierownicy np.
Zgłoś
jacek44 2016-11-01, 23:17
Ciekawe jaką piosenkę chciał włączyć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem