📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Juz wkrótce w celach, seba co ci przybili -10lat za zmiane mp3ki, a tobie? mnie 15ka za czytanie sms, a ty tam w kącie, ile za co? ja dostałem 5lat za gw🤬t z morderstwem ale wychodze po 3 za dobre sprawowanie.

Sova30 napisał/a:
Istnieje coś takiego jak zestaw głośnomówiący, słyszałeś o takim wynalazku? Jest w pełni legalny i dozwolony w Polsce.
No i brawo, jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to się w taki zestaw wyposaży. Tylko pokaż mi w którym momencie koleś na filmie używa takiego zestawu, nie znam się i nigdy czegoś takiego nie używałem, ale domyślam się że nie wymaga to ciągłego wpatrywania się w telefon...
Najlepiej to w biurze pracować, tam to ci nic nie grozi. Zawód kierowcy to ciężka ryzykowna praca.
Pewnie każdy z nas trzymał telefon w rękach choćby raz, kiedy jechał samochodem. Więc dla tych którzy robią to często
ZAPAMIĘTAJCIE:
bierzesz telefon i zamiast trzymać go w okolicy kolan, wystawiasz rękę przed siebie tak aby patrząc na ekran widzieć szybę samochodu
Owszem, to dalej jest niebezpieczne, ale kątem oka możesz dostrzec wyjeżdżający samochód czy pieszego. Druga sprawa to nie musisz podnosić głowy a tylko przesuniesz wzrok o 5 centymetrów z ekranu na szybę. Nie przypadkowo nawigacje najczęściej montuje się przy szybach a nie na kierownicy np.
ZAPAMIĘTAJCIE:
bierzesz telefon i zamiast trzymać go w okolicy kolan, wystawiasz rękę przed siebie tak aby patrząc na ekran widzieć szybę samochodu
Owszem, to dalej jest niebezpieczne, ale kątem oka możesz dostrzec wyjeżdżający samochód czy pieszego. Druga sprawa to nie musisz podnosić głowy a tylko przesuniesz wzrok o 5 centymetrów z ekranu na szybę. Nie przypadkowo nawigacje najczęściej montuje się przy szybach a nie na kierownicy np.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie