Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Heliar 2025-07-11, 20:12 1
Sidyk napisał/a:

No tak, wyprzedzanie od prawej to norma. W Holandii też mi taz gosc z prawej wyprzedzał i jeszcze sie sadził debil

U nas z prawej mogą wyprzedzać rowery i inne pojazdy bezsilnikowe, cokolwiek to miało by być. Wydaje mi się, że w Holandii gdzie pełno skuterów i rowerów może być przepis, który na to zezwala. Nie raz widziałem tam skutera jadącego po drodze rowerowej, nie wiem tylko czy to był spalinowy czy elektryczny, albo jakie są tam przepisy co do tego.
Zgłoś
alekoleś 2025-07-12, 10:31
Cztery baby w jednym miejscu. To nie mogło się inaczej skończyć. 🤪
Zgłoś
Sidyk 2025-07-12, 12:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htp 2025-07-12, 14:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kurdeee 2025-07-14, 0:50
Heliar napisał/a:

U nas z prawej mogą wyprzedzać rowery i inne pojazdy bezsilnikowe, cokolwiek to miało by być. Wydaje mi się, że w Holandii gdzie pełno skuterów i rowerów może być przepis, który na to zezwala. Nie raz widziałem tam skutera jadącego po drodze rowerowej, nie wiem tylko czy to był spalinowy czy elektryczny, albo jakie są tam przepisy co do tego.

To był skuter na niebieskich blachach z ograniczeniem do 25km/h.
Nim nie możesz poruszać się po drodze a po ścieżce rowerowej dokładnie.
Zgłoś
edek95 2025-07-14, 16:25
Zgłoś
AberChaos 2025-07-15, 6:26
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem