Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Heliar 2025-07-11, 20:12 1
Sidyk napisał/a:

No tak, wyprzedzanie od prawej to norma. W Holandii też mi taz gosc z prawej wyprzedzał i jeszcze sie sadził debil

U nas z prawej mogą wyprzedzać rowery i inne pojazdy bezsilnikowe, cokolwiek to miało by być. Wydaje mi się, że w Holandii gdzie pełno skuterów i rowerów może być przepis, który na to zezwala. Nie raz widziałem tam skutera jadącego po drodze rowerowej, nie wiem tylko czy to był spalinowy czy elektryczny, albo jakie są tam przepisy co do tego.
Zgłoś
alekoleś 2025-07-12, 10:31
Cztery baby w jednym miejscu. To nie mogło się inaczej skończyć. 🤪
Zgłoś
Sidyk 2025-07-12, 12:45 1
kurdeee napisał/a:

Tu zap🤬laja ze skrajnie prawego na lewy, na pięciopasmowej drodze po to, by ponownie wyprzedzić ze skrajnie lewego na prawy pas.
Zaznaczam że tu dzbany zj🤬e świateł zmiany kierunku ruchu nie używają.
Jeżdżą jak chcą.
W sumie nic dziwnego, jak większości rodzice kupili paczkę czipsów w której to było prawo jazdy hahaha

Zgadzam się 😀 jeżdżą najlepiej jak potrafią :p
Zgłoś
htp 2025-07-12, 14:01
PsychoAntysyjonista napisał/a:

Tak, z szyldami po chińsku.

To może Chinatown
Albo Hongkong
Zgłoś
kurdeee Dzisiaj 0:50
Heliar napisał/a:

U nas z prawej mogą wyprzedzać rowery i inne pojazdy bezsilnikowe, cokolwiek to miało by być. Wydaje mi się, że w Holandii gdzie pełno skuterów i rowerów może być przepis, który na to zezwala. Nie raz widziałem tam skutera jadącego po drodze rowerowej, nie wiem tylko czy to był spalinowy czy elektryczny, albo jakie są tam przepisy co do tego.

To był skuter na niebieskich blachach z ograniczeniem do 25km/h.
Nim nie możesz poruszać się po drodze a po ścieżce rowerowej dokładnie.
Zgłoś
edek95 Dzisiaj 16:25
PsychoAntysyjonista napisał/a:

Tak, z szyldami po chińsku.

w uk już 40% to azjaci więc to żaden dowód
Zgłoś