a potem się dziwią że jak przychodzi wichura to zostaję im tylko wylewka i komin

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Kolumna dobra ale wszystko ma swoje granice wytrzymałości. Nic dziwnego, ze jak się oparł taki wieloryb, to się połamała.
niemamskarpet. napisał/a:
a potem się dziwią że jak przychodzi wichura to zostaję im tylko wylewka i komin
Oni na tę wylewkę wchodzą i od razu stawiają z ubezpieczenia nowy karton i jest zajebiście a szczątki które poleciały w p🤬du zbiera masowo urząd miasta za darmo. Jak ktoś mieszka w okolicy zagrożonej tornadem to jest ubezpieczony, chyba że jest debilem. Po murowanych klocach które sugerujesz jako zajebiste zostają ci ściany i zawalony strop. Trzeba to rozbierać, porządkować, tysiąc odbiorów z komisji, jak ktoś nie odbierze (nie nadaje się do remontu) to jeszcze zatrudniasz ekipę żeby to zburzyli do końca. Też z ubezpieczenia, tyle że cały proces trwa. A tak to przyjeżdża ekipa stawia w 3 tygodnie nowy karton i mieszkasz dalej jakby się nic nie stało.
Zbysław napisał/a:
Meksykański czyściciel basenów teraz to se podupi
tego kaszalota ? no nie wiem czy będzie chętny
Anonimowy12663 napisał/a:
wieloryb
Zara pasztet, jak na Hamerykę, to zaledwie rozmiar S

Pijanystary napisał/a:
Teraz już wiecie dlaczego 21latek w USA ma kredyt na chate do 85roku życia? Sprzedają im takie posiadłości z kolumnami na wejściu i innymi lwami a później przychodzi rzeczywistość.
Teraz wiem dla czego polaczki siedza z mamusia na kupie do konca zycia skoro maj a taki zj🤬y sposob myslenia
Widzieliście Caesars Palace w Las Vegas? Tam wszystkie marmury są zrobione z tego uniwersalnego tworzywa
Ja p🤬le co za brak choć krzty instynktu samozachowawczego... Wyj🤬 na ryj z k🤬a 50cm xD