Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Zmywarki kłamią coraz bardziej.
konto usunięte • 2025-05-04, 8:36
Kiedyś brałeś pannę na kwadrat na r🤬anie, to dopiero gdy zmyła makijaż widać było jakiego kameleona wyrwałeś. Dziś czasy są o niebo lepsze, wystarczy zmywarkę rozebrać i wyłazi pokraka na wierzch.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CCCP 2025-05-04, 17:20
John Lenon dobrze śpiewał, wystarczyło użyć wyobraźni.
Zgłoś
Metyl30 2025-05-04, 17:42
Anal_Intruder_69 napisał/a:

I po c🤬j coś takiego? Ze zgrabnej dziewczyny robi z siebie lochę z dupskiem małpy. O mankamentach higienicznych takiego zabiegu nie wspomnę.

te mnie zawsze zastanawialo czemu wiekszosc pragnie wielkiej dupy.......
Zgłoś
T.G.S. 2025-05-04, 19:27
ale w komunikacji ?
Zgłoś
Krnk 2025-05-04, 21:25

I po c🤬j coś takiego? Ze zgrabnej dziewczyny robi z siebie lochę z dupskiem małpy. O mankamentach higienicznych takiego zabiegu nie wspomnę.

będąc z nią byś powiedział, że rozumiesz i pochwalasz, że wszystko spoczko, żeby zamoczyć. no powiedz, że nie
że może być nawet w tym c🤬jstwie, bo i tak skończysz jak cycki pokaże.
dobra nie spinaj się tak, naj🤬y jestem
Zgłoś
Maculata 2025-05-05, 9:28
Przestańcie się ślinić na ulane k🤬y.
Zgłoś
BialyKapturek 2025-05-05, 11:24

Beciaka szukaja na ich potomka z poprzedniego "zwiazku" o ile nie mozna tego nazwac zezwierzeceniem.
Zgłoś
Wedrowiec78 2025-05-05, 20:22
Chyba że to Brazylia czy jakiś inny dupostan. Tam dodawała sobie urody bo oni wolą wielkie dupy jak wielkie cycki
Zgłoś
Respektuj 2025-05-09, 14:38

Ty tak uważasz. Jesteś pewnie mniejszością. Z nudów tego nie robi, większości acetom widocznie się to podoba. Mniejszość woli chuderlaki. Oto powód.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-05-09, 21:20
Respektuj napisał/a:

Ty tak uważasz. Jesteś pewnie mniejszością. Z nudów tego nie robi, większości acetom widocznie się to podoba. Mniejszość woli chuderlaki. Oto powód.

Niekoniecznie. Gdyby tak było, to laski by ćwiczyły przysiady, a nie się odchudzały na pietruszkę. Poza tym dziewczynie według mnie nic nie brakuje. Tak jak ktoś wyżej zauważył, że to głównie murzyni gustują w tych wielkich dupskach, więc wiadomo co to za sort kobiety. A jeśli ten strój miał być na podryw, to życzę powodzenia, po kilku godzinach zdjąć to silikonowe gówno:
Po pierwsze - zostanie od razu zweryfikowana przez swojego wielbiciela dużych dup.
Po drugie - będzie musiała migusiem biec pod prysznic, bo smród zakiszonego cipska będzie wyczuwalny w sąsiednim domu.
Także podtrzymuję swoje stanowisko.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem