Oto i znalezisko:
oraz widniejący poniżej opis:
"
Brass Eagle/Phoenix Plaque
Eagle with outstretched wings wearing a crown, with a single star at the tip of each wing
Has a single hole/indentation behind face for hanging/attachment?
Not sure exactly what this was originally used for. Could be decorative, car badge, or may have been mounted originally?
Measures 8.4 x 8.8cm
Any questions welcome
Happy Bidding!"
chyba ktoś mało guglował o swoim znalezisku,
prośba dla kogoś z kontem na ebuy o uświadomienie kolesia że za taki symbol ludzie ginęli w czasie wojny i jest on symbolem istniejącego kraju a nie hamerykańskim znaczkiem samochodowym.
Link do źródła:
link
f................z
2012-11-27, 19:07
mam takie coś na biurku z podstawką, zajebiście wygląda i kupiłem to za 30zł też metalowe
w................l
2012-11-27, 19:09
ja mam przycisk podobny przycisk do papieru
S................s
2012-11-27, 19:16
@UP twoj przycisk podobny przycisk do papieru nie jest przyciskiem do papieru
marcino16 napisał/a:
groveja@aol.com mail do przedajacego gdyby ktos znal angielski i mu sie chcialo..
Jakby ktoś znał angielski? Zakładasz, że... A w sumie większość Polaków to ignoranci, daleko im do znajomości języka obcego.
Polacy sami są ignorantami, a wymagają wiedzy od innych. Ależ ból dupy.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Omg, jak polskie, to od razu każdy musi znać? Większość krajów ma takie pamiątki, do których ich mieszkańcy czują szacunek, a większość z Was z niewiedzy wyj🤬aby je na śmietnik, np.
M................k
2012-11-27, 19:24
Mają nas głęboko w dupie, ok. Ale nie musimy na to k🤬a pozwalać. Nie rozumiem... Gdzie ci patrioci? Rząd jest c🤬jowy? Rząd to państwo. Flaga, Godło i wartości to kraj. Mam was w dupie zasrańce z rękami w gaciach. Polska to zajebisty kraj, a wy jesteście c🤬jowi. Sory, że się spiąłem, ale telefon mi do kibla wpadł, w dodatku przed spuszczeniem wody, po sraniu ... ;/
BongMan napisał/a:
Nie się co napinać. Gość nie ma obowiązku znać symboli narodowych każdego kraju. Wiecie co to jest?
Obrazek
To jest godło Bangladeszu. Nie wiedzieliście? Bo macie głęboko w dupie Bangladesz. Tak samo świat ma głęboko nas...
No jasne, że wiem, to jest godło Bangladeszu. Next please.
@nevonus Słabo się postarałeś, akurat tak piękny symbol jak Rózgi Liktorskie rozpoznam wszędzie. A to co wstawiłeś to akurat nieoficjalne godło Francji.
@BongMan
brawo mistrzu za porównanie, jest różnica między wiedzą, którą powinni posiadać Brytyjczycy o krajach Azji i Polsce, więc rusz główką następnym razem, chyba żeś jest taki światowiec
F................s
2012-11-27, 19:38
Surkan napisał/a:
oj już nie przesadzaj wojowniku o Polskę...
Strzelam - Żyd, albo komunista. Trafiłem?
W................a
2012-11-27, 19:41
BongMan niestety powiedział całą prawdę. ;(
K.................
2012-11-27, 19:55
Mają rozmach sk🤬isyny. Z drugiej strony skąd takie hamburgery mogą wiedzieć co to oznacza. Tępy, gruby zbrodniczy naród robiący biznes na wojnie.
Również napisałem do tego pana. Znajdzie pewno na swojej skrzynce parę wiadomości od patriotycznych polaków

Fakt...nie ma co mu narzucać że jest głupi, że nie zna CZEGOŚ TAKIEGO ... Może nie wiedzieć, tak jak my nie znamy przytoczonego już znaku Bangladeszu. Po prostu wytłumaczyłem mu że jest to nasz symbol narodowy i że jest dla nas bardzo ważny. Poprosiłem go również o zmianę tekstu
r................0
2012-11-27, 19:58
rusofil napisał/a:
Jakby ktoś znał angielski? Zakładasz, że... A w sumie większość Polaków to ignoranci, daleko im do znajomości języka obcego.
Polacy sami są ignorantami, a wymagają wiedzy od innych. Ależ ból dupy.
A ty z kolei zakładasz, że cały świat jako pierwszy język obcy do nauki wybrał angielski? Jeśli ktoś zna np. niemiecki i rosyjski nie wymagajmy od niego, żeby jeszcze douczał się angielskiego jeśli mu to niepotrzebne.
We funtach cene masz kacabanie, chyba za duzo "sfory" paczysz, ze od razu z hamerykanami wyjezdzasz. Ebay ma swoje oddzialy nawet i w Polsce.