Państwo Bobby i Moira Roberts z Wielkiej Brytanii zostali oskarżeni o znęcanie się nad słoniem znajdującym się pod ich opieka. Film ukazuje złe warunki w jakich żyło zwierze. Nie jestem żadnym z🤬bem z PETA ale są k🤬a granice.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:57
Może im się nudziło, a nie odczuwają empatii bo mają niższe od przeciętnego człowieka stężenie serotoniny w pewnych rejonach mózgu. Jak byłem mały, to zabiłem kota w dość okrutny sposób i nie rozumiałem dlaczego wszyscy się z tego powodu oburzają. Dla mnie uderzanie prętem w słonia nie różni się niczym od uderzania prętem w ścianę.
Znęcanie się nad zwierzętami jest prawnie zakazane, więc lepiej tego nie robić bo można zostać ukaranym natomiast nie wiem o co chodzi ze stronami barykady, muchy i tak wszyscy zabijają, a innych zwierząt nie.
Jeśli masz kręgowca, najczęściej ssaka i mu coś robisz to ludzie tego nie akceptują, karpia na święta się zabija, muchy i komary się zabija oraz świnie, kury i krowy na mięso. Jeśli natomiast szkodzi się ssakom dla zabawy, to ludzie tego nie akceptują, więc lepiej tak nie robić, chyba że bardzo chcesz sprawdzić reakcję.
Jeśli masz kręgowca, najczęściej ssaka i mu coś robisz to ludzie tego nie akceptują, karpia na święta się zabija, muchy i komary się zabija oraz świnie, kury i krowy na mięso. Jeśli natomiast szkodzi się ssakom dla zabawy, to ludzie tego nie akceptują, więc lepiej tak nie robić, chyba że bardzo chcesz sprawdzić reakcję.
Jestem niehonorowy, zabijam muchy bez powodu nie dając im szansy na obronę
Czas popełnić sepuku, splamiłem swoje dobre imię!
Czas popełnić sepuku, splamiłem swoje dobre imię!
Maniek188 napisał/a:
przywiązać i napier... aż przypomną sobie własne narodziny
A wszystko z powodu empatii do słonia, potęga współczucia jest wielka!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie