📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:54

MysteryMan napisał/a:
Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
No w sumie to masz rację.

MysteryMan napisał/a:
Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
Widać niektórzy mają więcej empatii do nieświadomego zwierzaka, niż do świadomego idioty. Jak się zastanowić, to w sumie mam podobnie.
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.
Zbyszek3000 napisał/a:
Bardzo dobrze tak trzeba robić z psami
Gdyby nie ten pies na klatce to bym twoim starym został...
Teraz sobie przypomnijcie filmiki na których sfora bezpańskich kundli rozszarpuje niewinne dziecko które wyszło się pobawić. Może właśnie ta kobita uratowała takiemu życie.

420710247365 napisał/a:
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.
Może sam siebie usuń ze społeczeństwa, co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie