Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prescot 2013-02-24, 0:34
Dobra dobra, dawać 65 miliardów
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 0:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KuroNoTenshi92 2013-02-24, 0:44 2
Pieprzy dziadek głupoty.
1. Ż__zi wypaczają obraz wszystkich jak leci zwłaszcza arabów.
Polska nie jest jakimś wyjątkiem lub samotnym męczennikiem.
BTW
Jakby nie było ostatnio strasznie rozprzestrzenia się nurt przeciw islamizacji europy.
Gdy jeden kraj ma dwóch wrogów to stara się skłócić ich między sobą.
Od wzajemnej nie tolerancji trzeba zacząć
Kto korzysta na wojnie europejczycy vs arabowie? Pytanko retoryczne
Generalnie jest to tylko moja teoria. Niestety strasznie dużo w niej logiki.

2. Niemcy lokują kapitał w Polsce, więc oczernianie Polski przynosi im straty.
Czysta ekonomia zagina dziadka
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-02-24, 0:46 4
benben napisał/a:

B. Wolniewicz nie jest księdzem, tylko filozofem. Występuje w Trwam i RM, bo sam widzisz, że z takimi poglądami nikt inny tego nie wyemituje. Co więcej, on jest ateistą.

Wobec tych prostych faktów lewaki już nie wiedzą co myśleć, bo nic się nie zgadza z tym, co wyborcza podała do wierzenia, więc po prostu srają na lewo i prawo.

Posłuchaj innych jego wypowiedzi, sporo się można nauczyć. Jesteś na dobrej drodze, żeby odzyskać władzę nad własnym rozumem, skoro słuchasz do końca i analizujesz samodzielnie niezależnie od sympatii.

A teraz najlepsze: Wolniewicz jest zadeklarowanym ateistą.

No lewaczky, gdzie teraz wasze "katol", "Rydzyk" i inne wypluciny?
Zgłoś
Momonti 2013-02-24, 1:07 1
Ten facet ma dar do opowiadania!
A do tego mówi prawdziwie. Od zawsze wiedziałem, że moja ksenofobia jest naturalna i właściwa, ten człowiek uświadomił mi dlaczego tak jest. Uświadomił również dlaczego pewnym ludziom zależy na negatywnym nacechowaniu ksenofobii. A przykładem efektów braku takiego poczucia wspólnoty i ksenofobii może być... Francja. Borykająca się z przyjezdnymi "obywatelami".
Zgłoś
slannesh 2013-02-24, 1:14
a tak na "trwam" narzekacie:p
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 1:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 1:38 2
Ależ on faszystosko gada! Widać, że Trwam wyprało wam mózgi, obejrzyjcie lepiej TVN! Zapomnieliście już, że Kaczyński jest niski, stare baby są śmieszne, a Tusk jest przystojny i na zachodzie go lubieją?
Zgłoś
Parzo 2013-02-24, 1:53
Zgłoś
Duduss 2013-02-24, 1:57 1
Zgłoś
Parzo 2013-02-24, 2:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 4:46 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 4:59
daniok91,
nie tylko Ty masz takich rówieśników, i odnoszę też wrażenie że oleją ten temat jak i wypowiedź tego profesora po 10 sekundach bo jest za trudna i lepiej pooglądać sobie jakieś faile...
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-24, 9:43
Realizatorzy programu popełnili błąd wskazując, że prof. Wolniewicz jest księdzem, ale to już wytłumaczono. Tak jest ateistą, ale ateistą nie z nienawiści do wiary co odróżnia go od wojujących ateistów lewackich od palikota czy SLD czy też innych lewackich odchyleń.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 12:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem