pustaki z instagrama zamiast pokazywać jak należy gołe dupska znalazły siobie nową modę jak zaistnieć. Jak się ta szmata nazywa nie piszę (dla dociekliwych w tagach), bo na sławę to zasługuje jedynie w lokalnej komendzie. Przedwojenna rzeźba w Dolince Szwajcarskiej w Warszawie dla paru lajków...
PS k🤬iszon występował w kilku reklamówkach mBanku. Mam nadzieję, że zachowają się jak ludzie i wyp🤬zielą ją z posadki...
S................c
2019-05-14, 11:37
Aż we własnej wyobraźni rozj🤬em jej łeb tym młotkiem.
Choćbym nie wiem jak był pijany
nie przyszłoby mi do głowy nap🤬lać rzeźby mlotkiem po nosie.
I to nie jest kwestia alkoholu,
to wynik kompletnego niedoj🤬ia.
Jaki kraj taki Sfinks
W zasadzie to mogła by odpracować. Można by ją było obok rzeźby przywiązać nago i ogłosić, że darmowa dupa dla bezdomnych. Było by odpracowywanie w czynie społecznym, pożytek dla biednych ludzi no i może by w końcu nie była taka niedoj🤬a.
mBank powinien teraz wyszarpać odszkodowanie za straty wizerunkowe + koszty produkcji i rezerwacji miejsca antenowego na spoty. Agencja reklamowa potem powinna wystapić z regresem do kretynki. Mam nadzeję, że tak się stanie. To będzie dobra nauczka - przez całe życie nie odpracuje szkód jakie narobiła agencji reklamowej i mbankowi.
C🤬j z mBankiem i jego stratami, k🤬iszon niszczy co nie należy do niego i jeszcze to nagrywa licząc na sławę.
Jej kariera się zakończyła nim dobrze się zaczęła
Będzie teraz sławna jak chciała.Brak słów na taką głupotę.
Tytułują tego chodzącego glejaka "influencerka". Czyli nazwa na kogoś kto jest wielkim k🤬a nic i w hierarchi internetowych sp🤬olin jest niżej niż "celebryci" i "jutuberzy".
Internet już wydał na nią wyrok. Została zalana hejtem. Dobrze tak idiotce.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
J🤬a... zatopic ją w betonie... i postawic ją jako rzezbe;) warszawiaki uwazaja sie za nad ludzi... a co chwile udowadniaja jaką są elitą ... a mbank niech sie wstydzi;) wspieranie lewakow i tempi aktorzy im nie pomagają...
podpis użytkownika
dfsgfsvs
Posąg był powojenny(ale nadal zabytek) z czego się orientuje ona jest również modelka, oczywiście przeprosiła, ale co to da
Już rzekomo jedna agencja modelingu zakończyła z nią współprace, także to już lawina, pustak pieniędzy się nie dorobi..
C................I
2019-05-14, 22:02
Taka z niej modelka jak dupy p🤬da. Kto by chciał r🤬ać to truchło
Mnie nawet nie przeraża już to, że zniszczyła tę rzeźbę. Zjebów nie brakuje.
Ale jakim niedojebem trzeba być by to nagrać i się tym chwalić. Tym samym dając dowód dla prokura...
A to k🤬a! normalnie nie wierzę, niech teraz płaci bydle, jak Herostrates (tak, i znowu musiałem wpisywać "świątynia Artemidy w Efezie" bo znowu zapomniałem jak ten ciżmopsuj się nazywał, i wiecie co? nie żałuję, bardzo dobrze sk🤬ielowi, zniszczył zajebistą świątynię, dzieło sztuki bo chciał żeby jego imię było zapamiętane a ja nie pamiętam jego k🤬iego miana). Herostrates j🤬y, niech teraz jej dojebią najwyższą karę i niech każą jej płacić dopiero po przetargu na firmę od konserwacji zabytków i niech wybiorą najdroższą i wtedy niech dojebią jej wyrok że ma zapłacić za zniszczenie rzeźby i jeszcze mandat i wszelkie możliwe kary. Ja rozumiem, jakby coś takiego ktoś przypadkiem odj🤬, na przykład dwóch kolesi niosłoby obok jakiś długi i nieporęczny złom, odwróciliby się i jeb! albo obok by koleś koparką dołek kopał i jeb szuflą! ale postąpić jak ten ciżmopsuj z dupy to trzeba być zjebem.
Herostrates j🤬y!
L................p
2019-05-15, 13:25
ale ładna #r🤬able