Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:01
Zniszczenie Narodu Polskiego przez Edukacje
konto usunięte • 2013-03-07, 20:52
Witajcie Drodzy Sadole!
Uczęszczam na profil Biol-Chem-Mat do jednej z najbardziej renomowanych szkół w moim mieście.Tak wiele się mówi dziś o nowej podstawie programowej, ale ja dopiero teraz przekonałem się na własnej skórze jaka ona "świetna". Jutro mam sprawdzian z "Chemi". Zapisałem to w cudzysłowiu, ponieważ minister edukacji chce z nas zrobić tępych, bezrozumnych i nic nie umiejących idiotów!Jak zapewne się orientujecie nowa podstawa programowa wymaga od ucznia zdania matury rozszerzonej z przedmiotu jaki wybrał sobie jako profilowy(dla mnie to chore).Nie mam p🤬lonego pojęcia jak zdam mature z chemi.To czego my się teraz uczymy w szkole na "chemi" to nie chemi tylko k🤬a przysposobienie jak ugotować rosół !
pisze małymi literkami bo moja dziewczyna ma małe cycki
Zgłoś
zarazor 2013-03-08, 19:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:12
wedlug mnie wlasnie problemem jest, to ze my sie uczymy dla nauki, a nie zeby sie czegos nauczyc. Na zachodzie jest tak zwany problem solving teaching a u nas problem wkuwing zapominajing xD
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:14 3
Zgłoś
lwRazor 2013-03-08, 20:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:24 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:33 1
Przeciez nie od dzis wiadomo ze gdy ambitne dziecko wchodzi do szkoly wychodzi z niej jako niewolnik kierujacy swoje kroki do pierwszej lepszej fabryki lub maca... Prawdziwe umysly ksztaltuja sie w cichych zakatkach z dala od szkolnego gwaru i glupoty jaka tam wkladaja do glow.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 20:38
Kolega z Hoffmanowej, widzę
Zgłoś
kombbatant 2013-03-08, 21:01
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 21:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 21:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 22:43
Zgłoś
Given 2013-03-08, 23:22
Prawda jest taka ze jak masz dobrych nauczycieli to jest naprawde ok! Chodze do Technikum Chemicznego w Krakowie, mimo tych wszystkich zmian naprawde uczymy sie fajnych, ciekawych rzeczy. I to wbrew pozorom nie jak upiec ciasto czy skad sie biora dziury w serze... Podrecznikow nie posiadam, malo kto u mnie w klasie posiada, a wiedza naprawde wiekszosc z nas sie moze popisac.. Co prawda sa nauczyciele ktorzy na wiekszosc naszych pytan nie odpowiada, albo najzwyklej w swiecie odpowie "nie wiem", ale sa nauczyciele ktorzy maja ogromna wiedze i jak sie zapytac o co kolwiek to odpowie, albo poleci kogos kto moze znac odpowiedz na to pytanie. Nie zaluje wyboru takiej szkoly bo ucze sie tego co chce...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-08, 23:24
Ta nowa reforma jest po prostu zrobiona w debilnym duchu pseudonowoczesności, podręczniki są kolorowe, pełne ilustracji, wiedzy tam jest mało, a na maturze wymagają sporo. Może przynajmniej dzięki temu mniej ludzi przypadkiem wpadnie na studia państwowe, jak trzeba sie będzie starać ekstra, żeby dostać się gdzieś. Teraz brakuje tylko lekcji z pracy w grupie gdzie dalej w duchu przygotowywania do współczesnego środowiska pracy każe sie dzieciakom pracować nad ilustracją do tematu holokaust , zrobi to jeden kujonek, a nauczyciel dumnie stwierdzi, ze spelnil wymagania postawione przed nim przez ministerstwo. W tym roku zdaje maturkę rozszerzoną z historii, jestem w mat-fizie, a ide na UW (o ile bozia da ), poszłoby się usrać jakbym był skazany na zdawanie matmy rozszezonej bo dokonalem nieodwracalnego wyboru w pierwszej klasie jako 16 letni gnojek. Współczuje przyszłym rocznikom bo to nie kwestia zidiocenia pokolenia, tylko przyzwolenia na zidiocenie. Ja jako jedna z niewielu osób ucze sie od sierpnia, korzystam z ponadprogramowych podreczników, chodze za nauczycielami i dowiaduje sie, nei czekam az oni mnie zaprowadzą na uczelnie za rączkę, ale większość bogatych jedynaków oczekuje wszystkiego z awansu. Kujonem nigdy nie byłem, na browara często maszerowałem, faja przed szkołą nieraz wypaliłem, ale zidiocieć dać się nie dałem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem