Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-02, 7:46
Dla osób nieznających jęz. angielskiego i tych którzy znają ale nie mogą się domyślić gwoli wyjaśnienia:
"second" w jęz. angielskim oznacza zarówno "sekunda" jak i "drugi/druga" w jęz. polskim ten kawał nie ma najzwyczajniej w świecie sensu. Na następną lekcję zapraszam za tydzień, dziękuję, dobry dzień.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 7:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 9:10
wielkie brawa dla tego pana za szukanie sensu w tumaczeniu z translate'a
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 9:15
Wkurza mnie to, bo ten dowcip jest po angielsku, a jest w suchy, że ryby się wędzą. Czemu k*rwa jak coś jest po hamerykańsku , to i tak będzie lepsze , a niżeli jakiś rodzimy beton?!?!?
Zgłoś
Nidrax 2013-05-02, 10:50 3
kkubam napisał/a:

Hmm, nie korzystałem z żadnych źródeł tylko z kalkulatora i wyszło mi:

31 557 600 sek.

Metodologia:

365 dni x 24 h x 3600 sek. + 1/4 dnia z roku przestępnego, czyli 6 h x 3600 sek.

Jeśli gdzieś popełniłem błąd, to przyznaję, że nie wiem, w którym momencie...

Tak dokładniej, to rok ma jakieś 365,241(6) dnia (w przybliżeniu 365 dni, 5 godzin i 48 minut), dlatego w roku 2004 luty miał 27 dni, a nie 29, żeby zniwelować różnicę. Zatem:

365,241(6) x 24 x 3600 = 31.556.880 sekund
Zgłoś
podbama 2013-05-02, 10:54
Warum gehen Ameisen nicht in die Kirche?
Weil sie InSekten sind!

- Bist du per Anhalter gekommen?
- Wieso fragst du?
- Du siehst so mitgenommen aus.

Was heißt "Jungfrau" auf Chinesisch?
Muschizu

Was heißt "Fotograf" auf Arabisch?
Allemalachen

Treffen sich zwei Ziegen.
Sagt die eine: Gehst du heute Abend mit auf’s Fest.
Darauf die Andere: Nee, ich hab keinen Bock!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 11:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Numernabis 2013-05-02, 11:33
Cornys napisał/a:

Dla osób nieznających jęz. angielskiego i tych którzy znają ale nie mogą się domyślić gwoli wyjaśnienia:
"second" w jęz. angielskim oznacza zarówno "sekunda" jak i "drugi/druga" w jęz. polskim ten kawał nie ma najzwyczajniej w świecie sensu. Na następną lekcję zapraszam za tydzień, dziękuję, dobry dzień.

Sami ynteligenci wokół.
Zgłoś
PanBóg 2013-05-02, 11:38
@chudy179

W szkole nauczycielce od angielskiego też powiesz, że masz to w dupie bo mieszkasz w Polsce?
Zgłoś
Inferno88x 2013-05-02, 12:39
Zgłoś
Eldavo 2013-05-02, 12:48
@up
Nie ma języka arabskiego ... jak już to beduiński .
To tak jakbyś powiedział że uczysz sie murzynowego albo europejskiego .
Zgłoś
beniek 2013-05-02, 12:53
@ Chudy179

Straszny suchar :
Homsi twierdził szpitala powiedział dr potrzebne Tsui promienie
Powiedział: promienie wygrać, powiedział Dr: Zastanów się na drugim piętrze i skieruj go w windzie
Homsi wszedł do windy i balsamiczny lusterka i światła Avckr Anu Hai jest oderwać promienie Tiapo
Zatrzymanie windy i drzwi się otworzyły Chavth pielęgniarkę i krzyknęła
Homsi powiedział: Nie mów na raka!
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 12:55 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-02, 13:09 3
Inferno88x napisał/a:

Uczę się arabskiego od 2,5 roku i skumałem tylko, że dowcip dzieje się w szpitalu i bohaterami są jakiś Hamsi, doktor i pielegniarka. Słabo jak na 2,5 roku

No to pewnie macie w szkole bombowe tematy
Zgłoś
DeX3r 2013-05-02, 13:28 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem