Każdy kto pracował z czarnymi to wie, że oni w ten sposób bardzo ciężko pracują, a każdy kto tą 'prace' zaneguje zostanie nazwany rasistą.

Powinni w takich mometach nic nierobienia bawełne zbierac zeby sie od pracy nie odzwyczail

K🤬a typowe dla cz🤬cha nic nie robić tylko op🤬lać sie! Głodowanie im tylko dobrze idzie i "klepanie" biedy
Tururaka napisał/a:
jeżeli masz włączonego Adblock plusa to masz zablokowaną tę opcję, bo program traktuje to jako reklamę itp.. ja tak miałem ..
Dzięki wielkie, pomogło

podpis użytkownika
FornicateUnder
Command of the
King
znawcaekranu napisał/a:
@Markoz87
Nie przeklinaj. Buraku jeden
Bardzo Pana k🤬a przepraszam za swoje kurewsko wulgarne słownictwo. Nie wiem co we mnie k🤬a wstąpiło. Zapomniałem, że to serwis na którym używanie wulgaryzmów jest niemile widziane a wręcz potępiane. Jak dobrze, że są wśród nas strażnicy ładu i porządku tacy jak Pan. Z wyrazami szacunku

podpis użytkownika
FornicateUnder
Command of the
King

Markoz87 napisał/a:
Bardzo Pana k🤬a przepraszam za swoje kurewsko wulgarne słownictwo. Nie wiem co we mnie k🤬a wstąpiło. Zapomniałem, że to serwis na którym używanie wulgaryzmów jest niemile widziane a wręcz potępiane. Jak dobrze, że są wśród nas strażnicy ładu i porządku tacy jak Pan. Z wyrazami szacunku![]()
Zamiast pierdo**lić farmazony wystarczyło piwo postawić. I nie te wirtualne.