Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
N................m 2010-07-13, 21:05
p🤬licie Eneyama jest najlepszy i może wszystko
Zgłoś
peter_peter 2010-07-13, 21:12
Każdy kto pracował z czarnymi to wie, że oni w ten sposób bardzo ciężko pracują, a każdy kto tą 'prace' zaneguje zostanie nazwany rasistą.
Zgłoś
G................h 2010-07-13, 21:16
Postawcie czarnemu piwo to przestanie się nudzić )
Zgłoś
M................m 2010-07-13, 21:20
Powinni w takich mometach nic nierobienia bawełne zbierac zeby sie od pracy nie odzwyczail
Zgłoś
k................9 2010-07-13, 21:20
K🤬a typowe dla cz🤬cha nic nie robić tylko op🤬lać sie! Głodowanie im tylko dobrze idzie i "klepanie" biedy
Zgłoś
A................l 2010-07-13, 21:35
@yp Tobie walenie pod Pośredniakiem
Zgłoś
Markoz87 2010-07-14, 14:50
Tururaka napisał/a:

jeżeli masz włączonego Adblock plusa to masz zablokowaną tę opcję, bo program traktuje to jako reklamę itp.. ja tak miałem ..

Dzięki wielkie, pomogło (jupi k🤬a)

podpis użytkownika

Fornicate
Under
Command of the
King
Zgłoś
a................s 2010-07-14, 15:58
Ile on może zarabiać z podpieranie bramki?
Zgłoś
z................u 2010-07-14, 18:39
@Markoz87
Nie przeklinaj. Buraku jeden
Zgłoś
Markoz87 2010-07-14, 20:01
znawcaekranu napisał/a:

@Markoz87
Nie przeklinaj. Buraku jeden

Bardzo Pana k🤬a przepraszam za swoje kurewsko wulgarne słownictwo. Nie wiem co we mnie k🤬a wstąpiło. Zapomniałem, że to serwis na którym używanie wulgaryzmów jest niemile widziane a wręcz potępiane. Jak dobrze, że są wśród nas strażnicy ładu i porządku tacy jak Pan. Z wyrazami szacunku

podpis użytkownika

Fornicate
Under
Command of the
King
Zgłoś
z................u 2010-07-14, 22:05
Markoz87 napisał/a:

Bardzo Pana k🤬a przepraszam za swoje kurewsko wulgarne słownictwo. Nie wiem co we mnie k🤬a wstąpiło. Zapomniałem, że to serwis na którym używanie wulgaryzmów jest niemile widziane a wręcz potępiane. Jak dobrze, że są wśród nas strażnicy ładu i porządku tacy jak Pan. Z wyrazami szacunku

Zamiast pierdo**lić farmazony wystarczyło piwo postawić. I nie te wirtualne.
Zgłoś
s................l 2011-07-01, 14:51
Smutas się nudzi.
Zgłoś