👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do Straży się idzie bo się chce a nie bo musi... Nasze Strażaki to dobre chłopaki

blazers181818 napisał/a:
Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.
Ja dodałbym jeszcze żołnierzy zawodowych.

Tylko bez spiny, ja nim nie jestem.
blazers181818 napisał/a:
a straż miejska? Ratują ludzi w miastach przecież...Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.

Johny366 napisał/a:
Powie mi Ktoś co to za utwór?? bo nie mogę się doszukać.. Z góry dzięki
wpisz w you tube "go pro" i w co drugim filmiku sobie tego posłuchasz
Johny366 napisał/a:
Powie mi Ktoś co to za utwór?? bo nie mogę się doszukać.. Z góry dzięki
Awolnation - Sail

Strażacy strażakami, również mam do nich wielki szacunek jednak osobiście nie znam żadnego strażaka który kiedykolwiek wskoczył w ogień by ratować jakiegoś menela czy w ogóle nie znając sytuacji narażałby swoje życie oraz zostawienie swojej rodziny by ratować kogoś kogo nie zna. Strażak nigdy nie przełoży Twojego życia nad Swoje. Ale można powiedzieć ze to najbardziej zaufana i lubiana jednostka
pozdrawiam

@zeopold
Strażak zanim przystąpi do jakichkolwiek działań to musi ocenić własne bezpieczeństwo czy mu nic nie zagraża dopiero po tym jest ratowanie ludzi -> zwierząt -> mienia
Strażak zanim przystąpi do jakichkolwiek działań to musi ocenić własne bezpieczeństwo czy mu nic nie zagraża dopiero po tym jest ratowanie ludzi -> zwierząt -> mienia

Sam działa w jednostce OSP i jak na chwile obecną mam w tym roku 51 wyjazdów , pomagamy ludziom i nikt nam za to nie płaci i robimy to w dobrej woli !! Mamy sprzęt jaki mamy ale jeśli ktoś mi mówi że jednostki Osp są nie potrzebne to się grubo myli gdyż niekiedy jesteśmy wcześniej na akcji zanim przyjedzie PSP !! Pozdro

Uwielbiam tą muzyczke w tle. Kojarzy mi się z polskimi pilotami na migach i efach z Malborka

Cytat:
Strażacy to jedyna służba dla, której mam pełny szacunek.
Haha, szczególnie tych z 'ochotniczej' w której to nagminnie zdarzają się przypadki podpaleń, dla 'wykazania się' a co za tym idzie uzyskania większych pieniędzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie