👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szymek57 napisał/a:
@Major_Aksamit
znowu kosza dostałeś?
Nie, a szukasz kogoś kto podziela Twoje cierpienia?

Kurcze napisałbym że repeciłbym ją jak szpak młodą czereśnie, albo wziąłbym ją na warsztat, albo wyciorałbym jej pierdziawę, aby dostać dużo piw, ale czy tak czy owak bym ruchnął...
FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP
FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP

wolę takie niż wyszpachlowane super laski,
bardziej naturalna, jest sie czym nacieszyć.
bardziej naturalna, jest sie czym nacieszyć.

Takie dupy w legginsach najlepsze <3
Dobrze, że w tych czasach taka moda
Dobrze, że w tych czasach taka moda

Sora za podłą jakość ale paint na wiele nie pozwala
p.s
Dialog odczytany z ruchu warg sromowych.
Pozdro dla antyfonów bibera

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie