👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
różnica polega an tym, że wojskowe sztuki walki służą do zabijania i nie mają praktycznego zastosowania w takim sparingu> Bo co, miał ją zabić?
Snaku napisał/a:
I napisał to typ, który ma na imię Cyprian. OMG
Przeczytaj "Radio armageddon" Kuby Żulczyka to zmienisz podejście do imienia 'Cyprian'.

Tak to prawda w sparingu nie da się tego ocenić. Mając ją na grzbiecie i przewracając się na plecy zrobił to dość łagodnie mógł ją przygnieść całym ciężarem.
Poza tym gdzie ciosy
Poza tym gdzie ciosy

Gdyby chciał to by ją jednym strzałem załatwił. Pytanie: po co? Przeliczył się. Dziewczyna coś potrafi i wykorzystała jego dość lekkie podejście do sytuacji.

Zawodnicy Bjj przez pewien okres lat 90 zwojowali tradycyjnie najskuteczniejszych w MMA zapaśników. Podobnie jak w tej walce zawodnicy przyjmowali grę bjj fightera i szybko przegrywali, Najlepsze co można zrobić w takiej sytuacji to unikać parteru
edit, za dużo piwa
edit, za dużo piwa

Gdyby chociaż typ trenował zapasy, jak kazdy szanujacy się burger to by nią zamiatał.
edit
15s piekna sytuacja na przejecie pleców, ale po co jak mozna oddac nogi elo
edit
15s piekna sytuacja na przejecie pleców, ale po co jak mozna oddac nogi elo

Pewnie się poddał bo nie mógł się przestać śmiać z takiej kobietki wagi piórkowej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie