A ja tylko wpadłem tutaj żeby popatrzeć jak prawackie ściery plują jadem w ludzi którzy się z nimi nie zgadzają

Faktycznie, jest ich jeszcze trochę, ale mam nadzieje że pewne geny myślenia z czasem wyginą i przestaną stać na drodze rozwoju
Serce mi rośnie, jak widzę co raz więcej wstawek z Michalkiewiczem, Żebrowskim, Ziemkiewiczem.
Widać, że ludzie mają już dosyć, że jest co raz większe parcie na świadomość, na wiedzę, na odkłamanie. Widać to co raz częściej. Może nie wszystko stracone
To przerażające jak prawicowy jest obecnie polski internet. Facebook, wykop, sadol itd,. Jeżeli ktokolwiek się wypowie w bardziej liberalny sposób to go jadą z góry do dołu od lemingów po lewactwo.
Takiego wysypu rasizmu na sadisticu jeszcze nie było. Co chwile pojawiają sie jakies skrajne, homofobiczne materialy ktore masa uzytkownikow łyka jak rutinoscorbin.
Pośmiać sie mozna, ale to co sie tu dzieje to jest juz chore
Loaloa napisał/a:
Mordowali jak leci, również kobiety, dzieci i niezdolnych do walki inwalidów i starców.
centaury, jednorożce i o zgrozo nawet i smoki. Wracaj waść do swojej bajki.
konto usunięte
2013-02-16, 9:17
djpaczu94 napisał/a:
A ja tylko wpadłem tutaj żeby popatrzeć jak prawackie ściery plują jadem w ludzi którzy się z nimi nie zgadzają
Faktycznie, jest ich jeszcze trochę, ale mam nadzieje że pewne geny myślenia z czasem wyginą i przestaną stać na drodze rozwoju
Masz racje miejmy nadzieje, że wkońcu lewactwo zdechnie
Loaloa, szkoda,że twój wujek był zapewne komuchem jawnym, bądź nie
konto usunięte
2013-02-16, 10:04
@Loaloa
A co, wujaszek w UB przesłuchania robił? Widzisz, mój dziadek po wojnie był niby milicjantem, ale złego słowa na NSZ nie powiedział, wręcz przeciwnie, sam się dziwił, że komuchy mordują patriotów wydając masowe wyroki śmierci, zbyt długo na tej milicji nie zabawił (myślał, że to służba mająca bronić prawa jak policja przed wojną, okazało się, że to służba mająca wykonywać polecenia komuchów). Trudno brać zdanie Twojego wujka jako obiektywne, jest to bardzo subiektywny pogląd wynikły z ideałów komunistycznych jakie zapewne wyznawał.
Propaganda PRL już wyprała niektórym mózgi, ufają opiniom, a nie faktom historycznym.
konto usunięte
2013-02-16, 10:06
~Sklej napisał/a:
Widzę, że propaganda PRLu działa i ma się dobrze w tych starszych pokoleniach "polaczków" łykających każde gówno z wyborczej/TVNu czy też innego postkomunistycznego gówna
Miałem okazję posłuchać trochę na temat NZS od człowieka, który żył w tych czasach i niestety miał z nimi do czynienia. Porozmawiaj z ludźmi a dopiero potem się wypowiadaj...
konto usunięte
2013-02-16, 10:34
Mutarito napisał/a:
Miałem okazję posłuchać trochę na temat NZS od człowieka, który żył w tych czasach i niestety miał z nimi do czynienia. Porozmawiaj z ludźmi a dopiero potem się wypowiadaj...
Z ubekiem jakimś rozmawiałeś?
Według mnie Powstanie Warszawskie to był największy debilizm jaki mógł się zrodzić w głowach.