👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pomyślałby ktoś, że żołnierz amerykański ma serce,
bo w mediach Polskich i nie tylko
bo też na forach przepełnionych propagandą putina
podają że tylko ruski sołdak je posiada
bo w mediach Polskich i nie tylko
niezapomne słowa brata ten swiat jest jak szmata tylko licza sie pieniadze a w nich jest szatan szatan szatan

elfis napisał/a:
Ciekawi mnie czemu przeglądasz takie fora

Kaszpirowski napisał/a:
wojna to zło a wy i tak robicie z nich bohaterów
zabija sie jedna i druga stroną konfliktu
jak słyszę bohater np polski bo zabijał to mnie mdli
Zgodzić się można jedynie z 3 pierwszymi słowami, co do reszty to brednie totalne. Zabijanie w obronie pewnych wartości jest jak najbardziej słuszne, albo zabijasz ty albo ciebie. Nie muszę chyba przywoływać przykładów z historii.
czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego ISIS składające się z arcy-ortodoksyjnych muzułmanów z krajów arabskich dla których odwiecznym i naturalnym wrogiem jest Izrael- nie dokonuje zamachów w Izraelu? jadą tysiące kilometrów żeby wysadzić się w Niemczech, Szwecji, Włoszech czy USA a nie robią tego w sąsiednim Izraelu? Przecież judaizm to dla nich taki sam wróg jak ateizm czy chrześcijaństwo? Pomijam już sam fakt "niespodziewanego" dla CIA czy Mossadu powstania tworu pt. Państwo Islamskie z zorganizowaną strukturą , źródłami finansowania itp. Najlepsze ponoć wywiady świata które potrafią nam z satelity w odbyt zajrzeć nie widziały że PI powstaje?

"żołnierze ratują mała dziewczynkę" , na zadupiałym p🤬dziejewie gdzie sami wojnę podsycili i podtrzymują dostarczając środki do walki
takie szlachetne , ciekawa sprawa ze po drugiej stronie nie ma dzieci , chwała bohaterom .
takie szlachetne , ciekawa sprawa ze po drugiej stronie nie ma dzieci , chwała bohaterom .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie