👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie miejcie pretensji do żołnierzy, bo każdy człowiek ma skłonności do zabijania, i każdy z was gdyby go wysłali, to by zabijał i gw🤬cił. Najgorsi są Ci którzy grają tymi ludźmi w szachy i jeszcze zgarniają pokojowe nagrody nobla.
Wielki szacunek dla nich
Że z nudów zrobili idealny teledysk do piosenki . Tak właśnie wyglądają mężczyźni a nie to co się teraz wszędzie dzieje. "Chłopaki" chodzą w "rurach" i zakładają kolorowe koszulki ,czapki jak klauny.

A tego, że źle napisał tytuł nikt nie zauważył?
Piosenka nazywa się Call Me Maybe.
Piosenka nazywa się Call Me Maybe.

Takie pociski pewnie ponad 5 tys. dol. za sztuke a ten sobie dla zabawy wrzuca jak petardy jakies hehhehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie