Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-06-09, 15:13
a mi sie podobało nie jestem wielce romantykiem ale wiadomo ze jak sie kocha rodzicow i ma sie tylko jedna matke i jednego ojca to mozna sie wzruszyc:)
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 15:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 15:20 1
karas2 napisał/a:

wiadomo ze jak sie kocha rodzicow i ma sie tylko jedna matke i jednego ojca to mozna sie wzruszyc:)

Są tacy co mają dwóch ojców.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 15:36
troche czego innego sie spodziewalem... na ten przyklad zolnierz wraca do domu a tam zona z jego bratem... pies wybiega przywitac psa i - bach! - szesliwy amerykanin wdzieczny zolnierzom rozjezdza kudlacza... bede chcial sie wzruszyc to obejrze mode na sukces.
Zgłoś
matex34 2010-06-09, 15:37
a ma ktoś z was może takie foto, gdzie dzieciak dostaje flagę po zmarłym ojcu ? bo nie mogę tego znaleźć
Zgłoś
sjaw 2010-06-09, 15:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
masster 2010-06-09, 15:42
tacy z was twardziele a pewnie co drugiemu zmoczyly sie oczka (tak, mi tez)
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 16:00
A czy tylko mi ten filmik zalatuje jakąś amerykańską propagandą?? Bo mi się wydaje że na 100 żołnierzy może jeden ma taki szczęśliwy powrót do domu... Prawdopodobnie jest więcej przypadków, jak koleś wraca po roku, czy jakimś tam czasie, a tam panna już z innym w ciąży
Zgłoś
majonez_winiary 2010-06-09, 16:10 1
matex34 napisał/a:

a ma ktoś z was może takie foto, gdzie dzieciak dostaje flagę po zmarłym ojcu ? bo nie mogę tego znaleźć

faak, niedługo zaczną się na sadolu pojawiać filmy z wesel i komunii
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 16:24
Hm, spodziewałem się innego rodzaju powrotu po tej stronie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 16:24
Mnie wzruszyło 3:28, gdy ta pani wdepła w słodką kupkę, chyba tego rudego z początku.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 16:25
Kij wam wszystkim w oczy ! Wzruszyłem się...
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 16:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 17:21
Zgłoś
Everal 2010-06-09, 18:09
wzruszyłem się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem