Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scarlet dała jedno!!!!!!
za reakcję pierwszej dziewczynki

za reakcję pierwszej dziewczynki![]()
Nie ma takiego rozklejania;]
Moment pewnie wzruszający ale pedalski kawałek ruins it all

Oj stary... Świata nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że cały świat jest przeciwko Tobie. łączę się z Tobą w żalu.

Mężczyzna wyjechał na misję w Iraku na początku 2008 roku. Chciał zarobić m.in. na remont mieszkania. Słał do żony smsy i e-maile. Co miesiąc przelewał jej tysiąc złotych na opłaty. Sama zarabiała nieźle i zapewniała, że pieniędzy jej wystarcza. Mężowi wysyłała przez internet zdjęcia syna i remontowanej kuchni.
Po dziewięciu miesiącach żołnierz wrócił do domu. Żona przywiozła go z lotniska. Później wyszła, jak twierdziła - po syna. Napisała smsa, że odchodzi. Na koncie mężczyzny zostało 50 zł. Okazało się, że kobieta "czyściła" konto z pieniędzy za misję przy użyciu jego karty bankomatowej, do której znała pin. W czasie nieobecności męża - jego zdaniem - romansowała m.in. ze swoim szefem.
źródło
apropo moro-powrotów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie