👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
film stary jak swiat a polowa z ledwo co zalozonym internetem mysli, ze oni na serio w diablo graja.

Pleso93 napisał/a:
A ja nawet w II nie grałem
![]()
Gram w grę zwaną życiem![]()
Jaki level i gdzie mozna pobrac??

ja gram w IV RP, survival horror, ale nie cieszy mnie tak ta gra, bo ryży admin rządzi.

nie bedzie cracka. Gra wysyla i odbiera pliczki ktore porzebuje na bierząco wiec ruszyc dupska po oryginiaal.

Uderz w stół a hejterzy się odezwą. Ja osobiście zagrywałem się w I i II. Dziś mam urodziny i mam nadzieje że moi znajomi wpadli na pomysł co mi kupić. Diablo miej ich w opiece.
pakicito napisał/a:
oni się cieszą a ja dalej na cracka czekam
To poczekasz... tym bardziej, że crack nic by nie dał -_-
Generalnie lubię gry blizzarda, ale d3 to jawna kpina z klientów. Nie po to sprzeciwiam się Natankowi, żeby mordować jednorożce w tęczowym świecie -_-.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie