👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uookie napisał/a:
ja nie byłem, bo po repertuarze widzę, że lipę grają. jakiś rock z dupy. kto teraz rocka słucha? lansujące się gimbusy i kompociarze z lat osiemdziesiątych.
Wiek u Ciebie, widzę 30 lat... więc idealnie trafiasz w tych kompociarzy:)
Jest metal, jest rock (owszem, nieco gimbusiarski), jest reggae, jest elektronika. Rok temu było Prodigy... masz rację. Lipę grają.
Wracaj do kompotu:)

dobre r🤬ania tam chodzą tyle że trzeba trzy gumy na raz zakładać.
Brud? Dziwne, ja się potrafię umyć. Ba, nawet z pianką do włosów jeżdżę.
A co do gum... jak się ma własną partnerkę, to i gum nie trzeba
A co do gum... jak się ma własną partnerkę, to i gum nie trzeba
Oczywiście, że Woodstock to wielki syf... Lepiej pojechać na Sunrise gdzie jest dużo ćpunów, nie mówię, że na Woodstocku ich nie ma, ale raczej można spotkać tam miłych ludzi co widać na filmiku.

I to się podoba polskiemu ciemnemu społeczeństwu. Po co pokazywać w tv jak donaldo podnosi podatki, jak rząd nas r🤬a w każdej dziedzinie życia jak chce, jak afera goni aferę, jak Polska jest lekceważona na arenie międzynarodowej, czy też pokazywać wiele innych równie bulwersujących tematów. Lepiej pokazać skośnookiego kretyna, który jest wszędzie i nigdzie, pogada, pośmieje się i jest gitara. Żyć nie umierać, banda kretynów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie