Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Żółwik
Diabbel • 2012-11-28, 17:50
A oto żółw mojej siostry (tak, siostra zajebista, i nie, nie pokażę zdjęć ), który robi coś dziwnego... Może jakiś sadystyczny miłośnik żółwi, jest w stanie to wyjaśnić ?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bridgwater88 2012-11-29, 13:45
faken Wolverine !
Zgłoś
Diabbel 2012-11-29, 14:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 14:13 2
ODPOWIEDŹ: takie finezyjne ruchy drgającymi łapkami przed głową to ruchy godowe. Gdy miałem samca i samiczke to pizgały tak do siebie nawzajem przed r🤬aniem.
Zgłoś
yaiba 2012-11-29, 15:54
Aż sie zalogowałem jak przeczytałem najbardziej zabrowarzony komentarz gamonia georgesa...
ten żółw to samiec a jego dziwne zachowanie to "taniec godowy". nie, nie ma przerośniętych pazurów. Jak je obetniesz, to najprawdopodobniej stracisz żółwia za to my może będziemy mieli jakiś materiał sadystyczny
Co do samej siostry, to faktycznie musi być very r🤬able skoro nawet żółw na nią leci
Zgłoś
ZabójczaMama 2012-11-29, 16:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 17:04
nic nie obcinaj , takie pazury to jedna cech rozrózniających płeć u tego gatunku( samce takie długie mają) ..chciałbys żeby tobie jajca ucieli ?
Zgłoś
Diabbel 2012-11-29, 17:42
Nie no, nawet na chwile nie potraktowałem serio tej rady A filtr specjalnie kupiony na duże akwarium bo do roku pewnie gdzieś 100L będzie na stanie A co do filtra jeszcze, to ten jest specjalny zewnętrzny - stoi takie wielkie bydle na podłodze i tylko dwa węże z akw. do niego idą (w sumie to jeden wychodzi, drugi wchodzi )
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 22:57
Miałem takiego żółwia, nie widzę całego akwarium, ale powinieneś go karmić mięskiem i zrobić mu z kamyczków wysepkę. Z tego, co widzę, to mało ma kamyków na dnie, powinien mieć całe dno z nich. Pamiętaj o zmianie wody, lampka powinna być taka, co daje ciepło, staraj się nie pozwolić mu zapaść w sen zimowy, bo ciężko dobudzić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 23:05
moje zółwie jedzą ryby , krewetki i roślinki co w akwa mają nie wolno im dawać mięsa wołowego drobiowego itp. bo to nie jest ich naturalnym pokarmem i powoduje różne schorzenia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem