👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeden c🤬j co jej tam jest... może chora/może naćpana... trzeba zwrócić uwagę na policjantów, że ją chronili... w PL było by całkiem inaczej, a swoją drogą Polska policja to jest wstyd

wzieła do nochala węgorza ,oj🤬a się prawie na łyso. wyszła na ulice .Wyj🤬o z orbity a teraz udaje ziombiaka....o było by na tyle.

dobrze widzę, że ona tam trzyma płód i drze ryja "don't take my baby"?
Mi to wygląda na syndrom odstawienia jakichś ciężkich narkotyków... Heroina albo fentanyl albo meta. Widać, że ma delirkę na noszach. Podobno jak się odstawia heroinę będąc silnie uzależnionym odczuwa się niesamowity ból fizyczny. =D

JebacToGowno napisał/a:
To jest ta pielegniarka co jej wstrzykneli cala fiolke pfizera.
Ale bym ci na p🤬dę wyj🤬 za ten tekst za 60 groszy
Abrez napisał/a:
Ale bym ci na p🤬dę wyj🤬 za ten tekst za 60 groszy
Zesrałbyś się szurze p🤬lony.
To pielęgniarka po 6 dawkach. Ci co biorą 1 zamienią się w to za 2 lata. Sprawdzone info
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie