👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak widać nie tylko Eldo był tym faktem zdziwiony, ale i sam Tede, więc widać kto jaką ma opinię o sobie, Tede sam nie wierzył, że ludzie na niego postawili. Co do rapu, to fakt, Zapiski nie są na 100 % możliwości Eldoki, ale Tede swoim Fuck Tede też się nie popisał, także jednak stawiałabym na Eldo. Tak czy siak każdy ma swoją opinię, ale ja wolę kreatywny i ambitny rap od szajsu. Co nie zmienia faktu, że i Tede i Eldo mi podchodzą, jeden tworzy tak, drugi tworzy tak, każdego da się słuchać. Nieważne, chodziło mi tylko o zdanie nr 1.

Uszaty to mi się z tym kojarzy.
SebaKing, dlaczego tak nieładnie się zwracasz do innych userów?
SebaKing, dlaczego tak nieładnie się zwracasz do innych userów?

Pucimiez napisał/a:
za "uszatego" powinieneś gryźć glebę!
Spij mi z miecza.

SebaKing pielucha do zmiany !! szybko bo ulejesz!
PS. co ma jazz do nagrody superjedynki w kategorii "płyta hip hop" ??
PS. co ma jazz do nagrody superjedynki w kategorii "płyta hip hop" ??
podpis użytkownika
R🤬ać, j🤬, nic się nie bać !
kolejny konfrontacja w temacie HH
Ja od Siebie dodam że Eldo jest genialnym poetą który przenosi swoje wiersze do kultury HH a Tede ma zajebiste nuty na melanże przy wódzie i panienkach bo można się pobujać.To jest jego przekaz to są 2 różne planety więc niema co dyskutować...
"Eldo- Te słowa" mówi wszystko!

Ja od Siebie dodam że Eldo jest genialnym poetą który przenosi swoje wiersze do kultury HH a Tede ma zajebiste nuty na melanże przy wódzie i panienkach bo można się pobujać.To jest jego przekaz to są 2 różne planety więc niema co dyskutować...
"Eldo- Te słowa" mówi wszystko!

Nataszka Superstar, TDF do Superjedynek startował z płytą Note2
A rezultat głosowania bardzo dobry. Zamiast tego fragmentu powinien być pokazany początkowy speech Odety Moro-Figurskiej i jej elo Opole.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie