👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W jakim czasie były zrobione te zdjęcia? Bo chyba dość nowe, bo na ostatnim zdjęciu, w lewym dolnym rogu tuż nad horyzontem widać kometę panSTARR (taka czerwona kropka z delikatnym ogonem). Ciekawe czy na Mazowszu też by występowała taka zorza...
Irydius napisał/a:
Zorza polarna jak widać może być nawet w Polsce i to w części południowej!
Jak lubelszczyzna jest w południowej to w jakiej jest małopolska?
a ja widziałem tęczę, która była nad chmurami. trochę się zdziwiłem widząc w miejscach przejaśnienia kolorowe paski a poniżej chmur nic nie było
Ta zorza zajebista jest. Ale ciężko mi w to uwierzyć
Ta zorza zajebista jest. Ale ciężko mi w to uwierzyć

"Radosław Jaremek" i tyle? a gdzie magiczne Photography?
"Radosław Jaremek Photography" i juz jest +10 do Pro
"Radosław Jaremek Photography" i juz jest +10 do Pro

raistpol napisał/a:
nad lubelszczyzna to co najwyzej psy dupami szczekaja...
GTFO

A czy ktoś oświecony mógłby dokładniej sprecyzować w okolicy jakich miast były robione zdjęcia??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie