Jest to moja pierwsza wstawka więc hejty mile widziane.
Sam zrobiłem takie działko , i chciałem przetestować w domu , niestety rykoszet rozje*** mi okno w pokoju
Jak było to ch*jowo otagowane
_SwK_ napisał/a:
Tą muzę to pamiętam z tego nafazowanego gościa co przeskakiwał i przechodził pod płotkiem
Też to pamiętam.
dobra sprawa... doradzam poskręcać całość... (bo mi sie rozleciało na strzępy, po skręceniu wkrętami było lepiej)
Konto usunięte
2015-03-08, 20:02
Jaki kraj takie wyrzutnie..
Ale szacun za kreatywność.
Konto usunięte
2015-03-08, 20:11
no to ku*wa już wiem czym będziemy się bronic w razie wojny
Konto usunięte
2015-03-08, 20:12
to jest stary filmik czy takie wieśniaki po prostu dalej mają stare telefony z c🤬jowymi aparatami?
zapewne chłopaki są z okolic Poznania
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane
spodziewałem się więcej po absolwentach polibudy...
Konto usunięte
2015-03-08, 21:03
@gramwto2014: "Ale jaka inwazja? Wieziemy pomoc humanitarną dla Łotyszy!"
Konto usunięte
2015-03-08, 21:05
wy się śmiejcie z Poznaniaków, ale powstanie wielkopolskie wygrane
pomijam, że potem wszystko zmarnowano - ale zwycięstwo to zwycięstwo
Konto usunięte
2015-03-08, 21:06
Czy można stosować cebule?
@gramwto2014
Zobaczysz, jak nie będą mogli rolnicy sprzedać ziemniaków, to nasz nierząd w ramach oszczędności zakupi takie "bazooki"
przynajmniej mamy się czym bronić przed ruskimi
Zawsze marzyłem o wyrzutni na ziemniaki!
Konto usunięte
2015-03-09, 3:38
Raz za gnoja zrobiliśmy takie coś tylko bez komory spalania (co było przyczyną braku działania), bezcenne było patrzenie jak kuzyn psika sprayem od drugiej strony, patrzy przez wylot lufy i iskrzy iskrownikiem by dociec do jest nie tak. Był ubaw jak gaz się zapalił xD
PotatoGun w Polsce jest uważany za BROŃ, także chłopaki uważajcie z udostępnianiem w sieci filmów z takimi konstrukcjami, bo może się to skończyć wizytą policji, albo nawet sprawą karną. Energia miotanego taką wyrzutnią ziemniaka przekracza 17J (z racji jego dużej masy). Gdzieś czytałem, że w ogóle nie można mieć takiej zabawki bez pozwolenia (tak jak nie można posiadać kuszy), ale być może dało by się to co zarejestrować na policji, jak wiatrówki wysokoenergetyczne. Taki mamy klimat.