jak mnie rozpierk🤬adolowywuje, kiedy jakiś temat wejdzie na główną (albo i nie) a pod nim komentarze, że POlaczek by już dawno okradł i takie tam inne.
Ludzie, czarnego zjechać to jeszcze rozumiem, bo ma większego c🤬ja, ale "Polaczka"? jakim trzeba być psychicznym zjebem by wyzywać rodaka?
C🤬j ci po szyi i strzał w dupę od twojej szwabskiej świni za takie podejście.
Ludzie, czarnego zjechać to jeszcze rozumiem, bo ma większego c🤬ja, ale "Polaczka"? jakim trzeba być psychicznym zjebem by wyzywać rodaka?
C🤬j ci po szyi i strzał w dupę od twojej szwabskiej świni za takie podejście.

Pierwsze co, to pomyślałem że ta c🤬jowa sytuacja tyczy się tego, że ten (dość ładny) wieloryb do niego zarywa.

likantrop napisał/a:
@up
Polaczek by już dawno zaczął kraść XD
- Jak poznać że polacy byli na księżycu?
- Po braku kół w łaziku
-a po czym poznać, że likantrop był na sadistic?
-bo c🤬j ci w dupę

Ta gruba krowa obok Afroamerykanina powinna sama się dowiedzieć w jakiej znajduje się sytuacji. J🤬y hamburger.
Śmiejecie się z czarnych, a skrycie marzycie żeby mieć dużego c🤬ja - tak jak oni mają.
Toż to Bobby Mcferrin... Osiągnął więcej niż cała społeczność sadistica pomnożona przez 10.

no i sie chłopak stoczył:]
tylko ja widze podobieństwo ?
wanish więcej znaczy od chlorowych wybielaczy
tylko ja widze podobieństwo ?

wanish więcej znaczy od chlorowych wybielaczy
teraz się nabija z czarnego ale pierwsza mu dupy da to jest ta właśnie kurewska strona kobiet
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...