Koleś próbuje zciągnąć drzewo z lasu niezbyt odpowiednim do tego sprzętem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:04
Za ciężka płyta zrywkowa i za duża masa do zrywki około 7 kubików( +- 5 ton).Ot cała filozofia.
na co to tyle ładować? rozpier*oli sprzęt i będzie zapier*alał gołymi rękami
Widać że nie pierwszy raz to robi więc jakie ma znaczenie czym to robi?
jakoś mu to idzie lepiej tak niż w rękach he he
jakoś mu to idzie lepiej tak niż w rękach he he
A teraz sobie popatrzcie hipsterskie cioty jakimi narzędzami pracują prawdziwi faceci
Chlopaki chłopaki nie ogarniacie tematu.
LKT to nie jest duzy wydatek, na chwilę obecną nawet mniejszy niż ten ursus na filmiku i to nawet o połowę ( a mimo mniejszej mocy poradził by sobie o niebo lepiej). Poprostu koleś tego ursusa zarżnie w tym lesie. Tak zamiast porobić z 10 lat w polu ten ciągnik zostanie zarżnięty w przeciągu 2 lat. Wiem co można wyprawiać w lesie za pomocą ciągnika, sam wyprawiałem 80 ciągając dłużycę zaczepioną na podnośnik nie raz po 2-3 sztuki. Dlatego wiem że po prostu szkoda sprzętu.....
LKT to nie jest duzy wydatek, na chwilę obecną nawet mniejszy niż ten ursus na filmiku i to nawet o połowę ( a mimo mniejszej mocy poradził by sobie o niebo lepiej). Poprostu koleś tego ursusa zarżnie w tym lesie. Tak zamiast porobić z 10 lat w polu ten ciągnik zostanie zarżnięty w przeciągu 2 lat. Wiem co można wyprawiać w lesie za pomocą ciągnika, sam wyprawiałem 80 ciągając dłużycę zaczepioną na podnośnik nie raz po 2-3 sztuki. Dlatego wiem że po prostu szkoda sprzętu.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie