kozak, ja bym pewnie nerwy na tym stracił, albo... spróbował przepchnąć mercedesa zanim bym wsiadł do swojego auta
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We Francji nie można zostawiać samochodu na biegu. W takich sytuacjach musimy dać szansę wyjeżdżającemu by nas troszeczkę przepchnął. Tutaj wątpię, że jest to Francja. Polska też na pewno nie jest. Bo do gościa już by podbiegło dwóch klientów z żalem, że dotknął ich zderzaka.
konto usunięte
2012-08-29, 9:49
To nie Francja, ale właśnie w Paryżu to na porządku dziennym. Parkuje się na styk. Miejsca parkingowe są cenne. I czasem mnie szlag trafia, jak nie mam gdzie zaparkować pod blokiem, a pomiędzy każdym samochodem czasem po metr przestrzeni! Stawia ktoś auto, że ma z przodu prawie metr i zostawia tak samochód! To nie pociąg! Da się kierownicą wykręcić!
konto usunięte
2012-08-29, 10:00
w angli to samo jest... raz koles mnie zastawił to wjechalem mu na maske kołami, i pewnie juz nigdy nie zastawi
konto usunięte
2012-08-29, 10:55
Ciekaw jakby sobie poradził z manualną skrzynią biegów. W automacie wrzucasz bieg puszczasz tylko hamulec i auto się pomału toczy w przód i tył.
konto usunięte
2012-08-29, 11:01
@alanhawk
A potem wyłączyłeś GTA?
Pewnie sam tak zaparkował ;D
Wyczynem było by wjechanie w takie miejsce w taki sposób.
pkh
2012-08-29, 12:08
hrabki napisał/a:
Ciekaw jakby sobie poradził z manualną skrzynią biegów. W automacie wrzucasz bieg puszczasz tylko hamulec i auto się pomału toczy w przód i tył.
no tak. a w manualnej skrzyni wrzucasz bieg puszczasz tylko delikatnie sprzęgło i samochód się toczy. szok.
konto usunięte
2012-08-29, 12:14
Przepychanie auta na zaciągniętym ręcznym może być trudne.
konto usunięte
2012-08-29, 12:17
Dać mu poloneza i niech kozaczy
pkh
2012-08-29, 12:18
Ajtam. Z bratem odciągalismy od pożaru octavie na biegu i ręcznym i poszło jakby była na luzie.
Może to dla tego że właczylismy 4x4 i reduktor
A to nie jest Francja. Najprostszy dowód : ktoś to nagrywa. We francji tak jest codziennie i nikt sie nie dziwi.