📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

fajny film i mam pytanko do Was..
Wiecie jak można sprawdzić, kto usunął czyjś temat? bez jaj, że wysyłam coś co normalny człowiek powinien czytać pół godz, a po 2minutach dostaje wiad. na poczcie, ze zostało to usunięte :/
Wiecie jak można sprawdzić, kto usunął czyjś temat? bez jaj, że wysyłam coś co normalny człowiek powinien czytać pół godz, a po 2minutach dostaje wiad. na poczcie, ze zostało to usunięte :/

bart2408, to polityczne coś co namawiało do poparcia Palikota?
dupowaty operator :/
ale przynajmniej ladnie nakrecil majestatycznie dyndajaca podpore
ale przynajmniej ladnie nakrecil majestatycznie dyndajaca podpore

@Lineekk
tak to.. przeczytałeś to chociaż..?;/
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-08-03, 16:06 ]
Szczątkowo, to nie wiec polityczny więc odpuść sobie tego typu wstawki.
tak to.. przeczytałeś to chociaż..?;/
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-08-03, 16:06 ]
Szczątkowo, to nie wiec polityczny więc odpuść sobie tego typu wstawki.
Wszyscy tu na Polskę jadą, to chyba nikt nigdy nie widział greckiego statku.
Polakom daleko do grackiej prowizorki na statkach.
Polakom daleko do grackiej prowizorki na statkach.

bart2408 napisał/a:
coś co normalny człowiek powinien czytać pół godz
Właśnie dla tego chyba...

Powiedziałbym "ale urwał" ale nie chce zostać zmieszany z błotem,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie