👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym proponował zrobić QUIZ dla tych wszystkich którzy mówią, że coś jest starszego niż internet czy coś tam jeszcze...
1.Co to jest internet?
2.Kiedy powstał?
3.Kto jest stwórcą
I tylko mi nie pisać, że Bóg jest odpowiedzią na wszystko:P
1.Co to jest internet?
2.Kiedy powstał?
3.Kto jest stwórcą
haha film jest faktycznie stary bo wśród tych dzieci jest mój kumpel który ma teraz 20 lat ;p btw to było w Tarnowie;p

haha czym wiecej razy ogladam tym bardziej się śmieje
komentarze krecacego najlepsze!

JDRK napisał/a:
Ja bym proponował zrobić QUIZ dla tych wszystkich którzy mówią, że coś jest starszego niż internet czy coś tam jeszcze...
1.Co to jest internet?
2.Kiedy powstał?
3.Kto jest stwórcą
1. sieć globalna nie mylić z WWW
2. z tego co pamiętam 1964
3 ARPA a kto dowodził projektem nie wiem
co wygrałem ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie