Przedstawiam zajebiste grafiki, z projektu ZVVYCIĘZCY/VVINNERS
Cytat:
Myślą przewodnią projektu ZVVYCIĘZCY/VVINNERS jest unikalne zestawienie polskich zwycięstw, które przeszły do legendy i inspirują kolejne pokolenia Polaków. W projekcie unikamy poruszania tematów martyrologicznych, skupiając się na promocji licznych polskich zwycięstw, sugerując, że tak jak kiedyś, są one możliwe współcześnie. Ukazujemy Polskę jako kraj - kolebkę zwycięzców i walecznych, niezłomnych ludzi, dla których najważniejsza zawsze była wolność - tak jak dla Spartan.
więcej w komentarzach
A................e
2013-09-02, 17:52
Trzeba być dumnym z bycia Polakiem ! Nie ma litości dla zdrajców Polski !
j................m
2013-09-02, 18:11
No no!
To Powstanie Śląskie czy Monte Cassino z pewnością znalazłoby miejsce na mojej ścianie.
Bez wazeliny, naprawdę dobre.
100x70cm chętnie przygarnę, jak będzie taka opcja
Temat zajebisty, nie chcę się dop🤬lać, pytam z czystej ciekawości - na jakiej podstawie były wybierane bitwy/wydarzenia które zostały uwiecznione na tych plakatach?
PS. nr 3 to Grunwald?
gdzie można to pobrać w lepszej rozdzielczości?
A................t
2013-09-02, 19:10
Również popieram takie inicjatywy.
Dodatkowo, jakby były koszulki, najlepiej z którymś z pierwszych czterech grafik, to chętnie przygarnę
Trzecia grafika to Zaiwsza Czarny. Jedyne czego mi brakuje, to Panowie z Dywizjonu 303.
Szkoda, że nikt o nich nie pomyślał, bo powinni zająć miejsce obok ludzi którzy złamali Enigmę, czy bitwy o Monte Cassino.
o................g
2013-09-02, 19:10
Szkoda, że cała dawna chwała naszego narodu przelewa nam się przez palce bo nie potrafimy dać sobie rady z bandą 460 rozbójników.
Ja znalazłem tylko stronę twórcy tych grafik, łapcie:
http://www.goverdose.pl/05
@down
to był RustyRat i masz tutaj ten temat:
http://www.sadistic.pl/wzor-za-free-vt204271.htm
Kiedys chyba tez autor tego tematu wrzucil przekozaka przerobke godla Polski. Gdyby ktos odnalazl to bede bardzo wdzieczny
P................ł
2013-09-02, 19:27
szefwszystkichszefow, jak mniej więcej wyglądał?
zajebiscie
chybeck juz znalazl, wielkie dzieki Ci !!!
Czy jeśli nakleję kopię jednego z obrazków np. na samochód to będzie to naruszenie praw autorskich? Mogłyby być jakieś konsekwencje? Poważne pytanie.
p................s
2013-09-02, 23:10
Koszulki z nadrukami będą dostępne w przeciągu tygodnia, dwóch. Szukajcie info na fb ( wvvyciezcy, goverdose)
p................n
2013-09-02, 23:18
Panowie poniżej wszystkie dotychczasowe paczki zespołu
goverdose.pl/02
goverdose.pl/03
goverdose.pl/04
goverdose.pl/05
Pozdrawiam
Cichy23 napisał/a:
Czy jeśli nakleję kopię jednego z obrazków np. na samochód to będzie to naruszenie praw autorskich? Mogłyby być jakieś konsekwencje? Poważne pytanie.
Napisz w tej sprawie tutaj -
goverdose.com/05/contact