mimo że kreskówki kiedyś zawierały wiele podtekstów i uczyły nas np. alkoholizmu
to i tak zdecydowanie biły na głowę większość dzisiejszych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Nie na tym się wychowałem. Za poważne tematy są tu poruszane jak dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat. Chyba, że teraz boomerang to kanał dla dorosłych.
Jak ktoś oglądał Casablancę to widzi jak dobra jest to parodia. Dla mnie mistrz!
Ehhh ile bym dał żeby wrócić do tych dziecięcych czasów choć na jeden dzień
)
Piękna sprawa. Odcinek super, nie ma to jak animowana Casablanca hehe. Do tego jeszcze Tom i Jerry, Johny Bravo, Dexter i wspomnienia same wracają.
Kurde pamiętam ten odcinek
, szkoda że bajki w tych czasach są robione dla debili, szkoda mi tych dzieci które nigdy tego nie poznają, tak jak nie poznają Dragon Balla.
Żadna z powyżej wymienionych bajek nie bije kuraka i jego zajebistego sąsiada psa
. Miłego oglądania mali i duzi sadyści
Jakość jest jaka jest bo stare.
Jakość jest jaka jest bo stare.
o 14 leci na cartoon network nowa wersja ale naprawde trzyma poziom, ostatnio widzialem jak krolik bags pil jakis energetyk a dzialanie mial jak amfetamina
Ja do tej pory lubię od czasu do czasu obejrzeć jakąś kreskówkę, w końcu się wychowałem na tym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie