Niby nic sadystycznego, ale jak ktoś lubi powojenne krajobrazy, to powinno się spodobać.
W rolę przewodnika wciela się Arseny Pavlov aka Motorola - jeden z liderów prorosyjskich separatystów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-02-13, 16:59
konto usunięte
2015-02-13, 17:04
No nieźle, widzę że coraz nowszy i lepszy sprzęt.
Nieszczesna ziemia ukraińska. Jeśli miałbym wybrać najbardziej umeczony kraj w historii to byłaby to właśnie ukraina. Dlatego bardzo ubolewam nad tym jak wykorzystani zostali ci biedni ludzie, fakty są obecnie takie ze ludność cywilna donbasu nienawidzi Ukrainy wiec albo odpuszcza albo będą ginąć w imię pro zachodnich interesów.
konto usunięte
2015-02-13, 17:27
konto usunięte
2015-02-13, 17:27
konto usunięte
2015-02-13, 17:35
Tak tak, Wy się kłóćcie a po Ukraince kolej na Polsze

Dobrze, że cebula ma warstwy, to długo nas będą ruscy rozbierać.
konto usunięte
2015-02-13, 17:40
dobry sprzęt i organizacja jak na zbieraninę chłopów ze wsi uzbrojonych w pobliskim sklepie z mundurami ;D
Nie wiem czemu ich nazywają 'prorosyjskimi'... To jest po prostu Rosjanin.
Koleś pochodzi z miasta, które oddalone jest do Doniecka o 1000 [!] km dalej niż Warszawa [2500 vs 1500].
Dla zachowania skali: bliżej jest z Warszawy do Edynburga, Barcelony albo Aten...
konto usunięte
2015-02-13, 18:18
@le_Roi_des_fous
Czego? Oświeć mnie i bądź tym światełkiem do końca mych dni.
konto usunięte
2015-02-13, 18:18
konto usunięte
2015-02-13, 18:27
konto usunięte
2015-02-13, 18:27
Se googluj. Krym był Rosjan, podarowany powiedzmy darmo. A nasza była Litwa, nasz nie był chociażby Szczecin. Takie licytacje zostaw dla gimbusów. Co to znaczy, że coś kiedyś kogoś było? Zdecydowana połowa Afryki kiedyś kogoś była. A Ameryka Północna to kraj Indian. Nie hamburgerów.