Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Patryc 2025-02-08, 17:59
WK🤬IA mnie cenzurowanie przekleństw kierowców, które to są creme de la creme takich filmików. Po kiego c🤬ja to robią? Przecież to jest 90% satysfakcji dla widza...
Zgłoś
ksirion 2025-02-08, 18:04 1
RozjebieCiMatke napisał/a:

Ludzie od jakiegoś czasu piszą w komentarzach, że ten kanał prowadzi jakiś rusek, więc na wszelki wypadek przestałem śmieciowi nabijać wyświetlenia.

Raczej nie sądzę. Kiedyś dawno temu coś wysłałem to odpisał/li z wyjaśnieniem, dlaczego nie przyjmują. Czystą polszczyzną. A argument bardziej ogólny: rusek by się tak nie bał publikować tablic (a wciąż są z tym bardzo skrupulatni).
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-02-08, 19:26
BarmanInternetu napisał/a:

Stop cham oryginalny jest ruski głównie jak na chodnikach się lali z motoryzowanymi i takie duże naklejki na szyby im naklejali a polscy janusze biznesu zaj🤬i im nazwę i tyle

Pamiętam. Za czasów jeszcze niespedalonego youtube lubiłem to oglądać, bo często było mordobicie. Mieli tam dwóch takich konkretnych zawodników. Potem się narobiło kopii w wielu miastach, yt zaczął to cenzurować i zrobił się z tego śmietnik.

ksirion napisał/a:

Raczej nie sądzę. Kiedyś dawno temu coś wysłałem to odpisał/li z wyjaśnieniem, dlaczego nie przyjmują. Czystą polszczyzną. A argument bardziej ogólny: rusek by się tak nie bał publikować tablic (a wciąż są z tym bardzo skrupulatni).

Muszę poszukać jak będę miał chwilę, bo tak na szybko na telefonie nie mogę nic znaleźć o autorze tego kanału. Tak czy inaczej nigdzie nie ujawnia swojej tożsamości...
Zgłoś