Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sharsh 2012-02-22, 2:23
tak k🤬a, wklejajcie to na sadola to nam zniszczycie harda... niech ludzie jeżdżą tak jak jeżdżą, przynajmniej jest co oglądać jak się trafi ktoś z kamerką...
Zgłoś
marna 2012-02-22, 11:07 2
zamiast reklam podpasek i syropków powinna przewijać się w każdej TV jakaś reklama społeczna..
Np głupie noszenie odblasków. ile z was pop🤬la w ciemnych ciuchach brzegiem ulicy, nie zdając sobie nawet sprawy z tego jak mało widoczni jesteście ?
myślę, że takie kampanie jednak coś dają.

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
BiałaSiła 2012-02-22, 18:39
gdzie tutaj tkwi sadyzm?
Zgłoś
c................a 2012-02-22, 18:41 1
Co k🤬a zwolnij?? Młody się wp🤬la na pasy, na nic nie patrzy i p🤬li wszystko. Kierowca ma myśleć za niego? Niech pieszych uczą jak się po przejściu chodzi. Rozglądnąć się i ocenić z jaką prędkością porusza się samochód to nie problem, a jechanie po mieście z prędkością 40km/h to jest kurewski problem.
Zgłoś
s................y 2012-02-22, 19:06
Jest to kampania społeczna, ma uświadomić kierowców w większości "królów prostej" i niewydarzonych "drifterów", że są miejsca w których należy zachować szczególną ostrożność. Co prawda mało sadystyczne ale daje do myślenia, przypomina, że nie tylko kierowcy są użytkownikami drogi. I nie ma co tu chejtować skoro nie ma się prawa jazdy i nie miało podobnej sytuacji na drodze z nagle wyłaniającym się z ciemności człowiekiem albo wybiegającym dzieckiem.
Zgłoś
Wiochmen 2012-02-22, 19:07
marnotrawna napisał/a:

zamiast reklam podpasek i syropków powinna przewijać się w każdej TV jakaś reklama społeczna..
Np głupie noszenie odblasków. ile z was pop🤬la w ciemnych ciuchach brzegiem ulicy, nie zdając sobie nawet sprawy z tego jak mało widoczni jesteście ?
myślę, że takie kampanie jednak coś dają.

ja jak jade gdzies rowerem i wiem ze wroce jakbedzie ciemno to zawsze zabieram kamizelke odblaskową,tylko debile mysla ze to wstyd i obciach w czyms takim smigac...w Angli nawet motocyklisci je ubieraja

Cytat:

Co k🤬a zwolnij?? Młody się wp🤬la na pasy, na nic nie patrzy i p🤬li wszystko. Kierowca ma myśleć za niego? Niech pieszych uczą jak się po przejściu chodzi. Rozglądnąć się i ocenić z jaką prędkością porusza się samochód to nie problem, a jechanie po mieście z prędkością 40km/h to jest kurewski problem.

Ale ty jestes zj🤬y...w miescie jest do 50 bo przy takiej predkosci jak wp🤬lsiz sie pod auto masz szanse na przezycie,a przy 60 twoje szanse drastycznie spadaja
Zgłoś
AmatorWiader 2012-02-22, 19:10
Młody jest prawie jak T1000 :]

podpis użytkownika

Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
Zgłoś
cysio0407 2012-02-22, 19:19 1
Szczerze, tylko L-ki jeżdżą tą 50tką. A 40, ma być bezpieczne, przy tej prędkości samochodu człowiek jest tak wk🤬iony, że jak dojedzie na miejsce to zajebie kogoś kluczem do opon wyjętym z bagażnika.

podpis użytkownika

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
m................y 2012-02-22, 19:31
Najlepiej zostawić samochody w garażach i nie będzie wypadków. Zasada jest taka że nawet na zielonym świetle trzeba się upewnić czy jest bezpiecznie na przejściu, a nie jak ta łajza na filmie. To jest klasyczne spotkanie dwóch idiotów, jeden kretyn jedzie samochodem, drugi przez nią przechodzi. Selekcja naturalna działa jeden idzie do piachu a drugiemu zabierają prawko.
Zgłoś
k................n 2012-02-22, 20:10 1
c🤬j w dupe dla tego dzieciaka
Zgłoś
elda1987 2012-02-23, 0:56
ja wiem, że to dziecko i sratytaty ale jak się włazi na pasy to się rozgląda a na filmie ewidentnie pokazana głupota szczyla "a wylezę, pewnie nic nie jedzie". Z samochodem człowiek nie wygra i koniec.
Zgłoś
C................9 2012-02-23, 12:27
Wszedł gnojek i nawet się nie rozejrzał czy coś jedzie czy nie tylko idzie i c🤬j go to obchodzi, to dostał za swoje
Zgłoś
P................C 2012-05-10, 0:39
Zgłoś