Gostek pojeżdża po politykach w pięknym stylu
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Osiek...Niemcy,Anglia,Stany Zjednoczone nie,my jedynie porównujemy się do Rosji,jaką to dobrą vódke mamy i ile jesteśmy w stanie wypić. Tak naprawdę reprezentujemy dno społeczne.
Jak się tak zastanowić nad sprawą Smoleńska to dlaczego kacapy do tej pory nie oddali wraku i dlaczego po katastrofie od razu nie dopuścili ekipy badawczej z Polski? Przecież po tak długim czasie wszystko można spreparować. Ale mogę się mylić.
Apox
2013-01-02, 11:32
@Libertinus
Zaspokoić twoją ciekawość?
Bo Putin bał się że Kaczyński zbierze wielką armie i poprowadzi ją na Kreml. Obawiał się że widok Kaczyńskiego w złotej zbroi i na białym rumaku spowoduje u niego permanentną obstrukcje.
totalitaryzm by miał jakby go wzieli na dołek i spałowali
konto usunięte
2013-01-02, 12:09
konto usunięte
2013-01-02, 12:32
Za nie długo zobaczymy wiadomościach "Nie jaki Marcin P. popełnił samobójstwo w swoim domu"
Żenujące co się dzieje w tym kraju.
Oby mu nie popełnili samobójstwa...
Cieszę się, że z tego syfu wyjechałem... Może i nie jestem patriotą, ale tutaj zasiłek dla bezrobotnych wynosi więcej niż pensja w Polsce (3050 PLN na rękę).
Wszędzie lepsze życie, tylko nie w Polsce - nie przy Tusku, Kaczyńskim, pokoleniu komuny i moherowych beretach. Dopiero jak to wszystko pozdycha, będzie można się zastanowić nad zbudowaniem mocarnej Polski.
konto usunięte
2013-01-02, 14:10
konto usunięte
2013-01-02, 15:22