takie rzeczy się zdarzają, kilku kumpli odeszło już z tego padoła a ich konta zalewają życzenia na urodziny. WTF?!
podpis użytkownika
...
Właśnie przez takie wpadki zawsze jak dodaje post z okazji urodzin to zastanawiam się czy ta osoba żyje - Dla tego nie mam starych ludzi na fb w znajomych a jak mam wątpliwości to nie dodaje wpisu
Na sadistic'u cała prawda !!!

podpis użytkownika
Boga nie maNa sadistic'u cała prawda !!!
To byla moja znajoma, jej starsza dalej postuje jej rozne rzeczy na wallu, jakies wiersze na tematy egzystencjonalne itp. W zasadzie to wszyscy chyba wiedza, ze zmarla, bo bylo o tym info u niej na fejsie ale jak widac zawsze znajdzie sie paru cymbalow. Zreszta za niedlugo to pewnie takich sytuacji bedzie coraz wiecej.
@ dnl
Ja nieznalem jej osobiscie - znajomy jej pokazal podczas wczorajszej popijawy i plakalismy do lez... ale po chwili beki przyszla rozkmina = "ja p🤬le masz XXX znajomych na fesje i 2 lata po Twojej smierci czesc ludzi nawet nie wie co sie z Toba dzieje i sklada zyczenia urodzinowe/swiateczne/noworoczne" .
.
.
przerazajace, absurdalne, smieszne i tragiczne w jednym.
Ja nieznalem jej osobiscie - znajomy jej pokazal podczas wczorajszej popijawy i plakalismy do lez... ale po chwili beki przyszla rozkmina = "ja p🤬le masz XXX znajomych na fesje i 2 lata po Twojej smierci czesc ludzi nawet nie wie co sie z Toba dzieje i sklada zyczenia urodzinowe/swiateczne/noworoczne" .
.
.
przerazajace, absurdalne, smieszne i tragiczne w jednym.