📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

M00nSpeLL napisał/a:
polacy się brzydza, a potem idą wpie**alać ogórki kiszone.
A co Ty masz do kiszonych? powaliło Cię?
U nas jedzenie jest śmieszne jak barwi jęzor na niebiesko, a u kitajców jak jeszcze się rusza.
Co kraj to obyczaj.
Co kraj to obyczaj.
Ale flaczki nasze to by kazdy sobie owalil takie mrrrr
Co kraj to inne jedzonko i nie ma sie co dziwic

Cezar87 napisał/a:
Ale flaczki nasze to by kazdy sobie owalil takie mrrrr Co kraj to inne jedzonko i nie ma sie co dziwic
Flaki zrobione z zoladka, czyli w pelni jadalnej czesci humanitarnie zabitej swini czy krowy, ty porownujesz do jedzenia zywych robakow wijacych sie od wrzatku?
Mam nadzieje, ze z cala rodzina siedzicie na zmywaku u niemca i nie zasmiecacie puli genetycznej w Polsce.
meh.. Dajcie spokój. Kiedyś jadałem świński mózg w jajecznicy po świniobiciu i był pyszny. Jemy kiszone ogórki, ser Rokpol, czerninę, kurze łapki w rosole też są świetne!
Adae napisał/a:
Flaki zrobione z zoladka, czyli w pelni jadalnej czesci humanitarnie zabitej swini czy krowy, ty porownujesz do jedzenia zywych robakow wijacych sie od wrzatku?
Mam nadzieje, ze z cala rodzina siedzicie na zmywaku u niemca i nie zasmiecacie puli genetycznej w Polsce.
Oczywiscie bo jak bys w koncu leb wystawil z domu to bys wiedzial ze nasze flaczki sa jedna z najbardziej obrzydliwych potraw na swiecie dla obcokrajowcow. Co do wpisu o mojej rodzine to ehhh brak slow popisales sie mozesz byc dumny

BrunerOvned napisał/a:
Ssij!
gdybym był pedałem, to może jeszcze ale nie, dzięki- idź z tym do starego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie