4 osie, masa 83T, moc 2MW. Jaki czas przyspieszenia do 100? Lepszy od niejednego samochodu.
Nie bede smecil, kto zechce to sobie zerknie na wikipedie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2700 koni mechanicznych to raczej więcej niż przeciętne dupowozidło.
konto usunięte
2015-02-16, 15:19
Ale na kierownicy ma luzy, kręci w prawo a jedzie prosto
ponad 15 sekund, słabo. Ale maszyny to piękne.
Przy takim rozmiarze i oporach ruchu? 2x dluzej niz dobrej klasy auto.
konto usunięte
2015-02-16, 15:44
Anglik, jak by nie patrzeć.
Lew
2015-02-16, 16:07
konto usunięte
2015-02-16, 16:18
To tak się bawią na kolei!
Silnik elektryczny i moc dostępna "od ręki" zawsze wygra z gównianym pod tym względem silnikiem spalinowym, który większość energii oddaje jako promieniowanie termiczne
Japońce próbowali robić silniki z tulejami i tłokami ceramicznymi, ale na razie gówno z tego wyszło.
No nie wiem czy niejednego. Raczej podobne. Większość samochodów ma ok. 15 sek. tak na prawdę do setki. Te trochę szybsze, z większym silnikiem, czy nowsze ok. 12.
Juz tlumacze: ta kierownica to tak w najprostszym tlumaczeniu odpowiednik pedalu gazu w samochodzie. Hamulce sa na powietrze wiec steruje sie nimi specjalnym kranem (niewidocznym na filmie) ktory znajduje sie po prawej stronie kierownicy. Jezeli ktos ma jakies pytania, smialo