Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
P................t 2014-02-08, 20:28 2
bedzie ostry rozp🤬ol, na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci!
Zgłoś
H................q 2014-02-08, 20:47 1
PsK zgadzam się 100 % i jebie mnie że zę zaraz bede miał j🤬e oftograwiczawaste błedy j🤬a nagonka lizcie mi jaja jestem kibelem narodocem wyjde i zajebie Ci w ruj gnju z milicji policji i nco HWdwo teraz psjni synu??
Zgłoś
kothletino 2014-02-08, 20:49
PsK napisał/a:

...Staram się nie wylewać żalów i dyskutować w internecie bo to walka z wiatrakami, no ale k🤬a raz na jakiś czas mogę...

C🤬jowo się starasz, dziękujemy za mądrości a teraz wyp🤬alaj amen.
Zgłoś
i................e 2014-02-08, 21:34 4
PsK napisał/a:

P🤬licie jak potłuczeni, ludzie wyjdą na ulicę i coś się dzieje ( np. 11 listopada ) to później biadolenie, że Warszafka zdemolowana przez łysych pojebów, niech policja ich pałuje, a w tym samym momencie przyklaskujecie Ukraińcom, że wyszli na ulicę i roznoszą miasto, a ichniejsza policja to oprawcy. Choć trochę konsekwencji przydałoby się w waszej filozofii, no chyba, że główną wytyczną w waszym życiu są j🤬e "piwka" na sadisticu. Narzekać na wszystko przed kompem najłatwiej, ale żeby samemu wykazać inicjatywę to już c🤬j, przecież inni za mnie coś zrobią. To co komuchy przez tyle lat próbowały wymazać w Polakach, teraz sami sobie serwujecie przez próbowanie bycia fajnym w internecie, no bo trzeba napisać coś o 'polakach biedakach cebulakach' żeby inne zjeby tego samego pokroju oj🤬y wam wirtualną pałę. Staram się nie wylewać żalów i dyskutować w internecie bo to walka z wiatrakami, no ale k🤬a raz na jakiś czas mogę. Maść na ból dupy już użyłem dla informacji dla łowców wirtualnych piw co ich kreatywność kończy się na skopiowaniu setny raz linku z oklepanym zdjęciem. Chwała normalnym na tym portalu, których coraz mniej przez wzrost jego "sławy".

100% racji. Też mnie irytują te internetowe nawoływania do rewolucji. Ludzie już dawno wyszli na ulice, a że wy siedzicie w domach i czekacie na zbawienie, żeby ktoś za was to załatwił, to miejcie sami do siebie pretensje, że jest w kraju tak jak jest. Tym bardziej, że po ostatnim Marszu Niepodległości było pełno hejtów w stronę uczestników, że kibole, bandyci, że zadymy itp. a za 2 miesiące ci sami ludzie przyklaskują Ukraińcom że robią zadymy. Hipokryci!
Zgłoś
2................d 2014-02-08, 21:50
Aloz napisał/a:

Organizator niech weźmie notatnik i spisze nicki użytkowników sadola
Spisanie 5-6 nicków nie będzie wymagającym zadaniem a pokaże ilu z tych na których "można liczyć" przyszło.

Lepiej niech zrobi zapisy w Klopie tak jak na "no-fap november". Wtedy będzie wiadomo ilu sadoli naprawdę ma jaja.
Zgłoś
S................e 2014-02-08, 22:53
idegracwpilke napisał/a:

100% racji. Też mnie irytują te internetowe nawoływania do rewolucji. Ludzie już dawno wyszli na ulice, a że wy siedzicie w domach i czekacie na zbawienie, żeby ktoś za was to załatwił, to miejcie sami do siebie pretensje, że jest w kraju tak jak jest. Tym bardziej, że po ostatnim Marszu Niepodległości było pełno hejtów w stronę uczestników, że kibole, bandyci, że zadymy itp. a za 2 miesiące ci sami ludzie przyklaskują Ukraińcom że robią zadymy. Hipokryci!

Co innego robić zadymę, żeby zmienić sytuację w kraju, co innego żeby się ponap🤬lać i zdemolować miasto bez powodu.
Zgłoś
P................u 2014-02-08, 22:59
up, a myślisz, że na majdanie czy gdzieś indziej nie ma przygłupów? są na bank, bo nie wyłuskasz z tłumu takich kretynów. Nie mniej sądzę, że jakąś rolę też spełniają, musi być pierwiastek totalnej agresji, żeby wróg zrozumiał , że nie ma walenia w c🤬ja. A zniszczenia są niczym w porównaniu z grabieżami dokonywanymi pod przykrywką podatków, akcyz i innego gówna. Czekam na obowiązkowy alkomat w każdym samochodzie, k🤬a...

Jak pisali chłopaki wyżej, j🤬 media, nie wierzyć im , że np na 11 listopada idą sami debile, tam trzeba być i zrozumieć, że się ludzie jednoczą.
Zgłoś
g................d 2014-02-09, 0:04 2
@PsK
@idegracwpilke

Najlepsze jest to, że Ci ludzie uważają, że nie są manipulowani przez media.
Zestawienie Marszu Niepodległości i sytuacji na Ukrainie jest najlepszym przykładem jak ludzie są płytcy. Uczestnicy Marszu Niepodległości to jak do tej pory jedyni ludzie, którzy zebrali się na prawdę w liczną grupę, z której wszyscy są za obaleniem tego pseudo-rządu. Media jak wiadomo nie pomagają bo gdyby to robiły to ta inicjatywa mogła by urosnąć w przyszłości na taką skalę jak obecnie jest na Ukrainie. A Ci wszyscy internetowi rewolucjoniści łykają foty i reportaże o ułamku procenta, który przyjechał po to by coś rozp🤬olić przedstawionego jaka cała zbiorowość, po czym ubolewają jakie to bydło się najechało itp.
Bardzo chciałbym doczekać się dnia w którym prawdziwa rewolucja nadejdzie. Ale w to nie wierzę bo w erze konsumpcjonizmu ludzie patrzą tylko żeby się nażreć a pojęcie dbałości o przyszłe pokolenia jest im obce.
Cały ten zaj🤬y system skutecznie powyciągał z ludzi pojęcie walki o dobro swoje i swojego potomstwa gdyż u większości pomimo ogólnego niezadowolenia słychać głosy, że nic się nie zmieni, może być tylko gorzej.
Tak umieramy pomału.
Zgłoś
Z................l 2014-02-09, 1:23
Wiecie o co z tą rewolucją tak naprawdę chodzi ?
O Frustracje..

Ale nie o frustracje związaną z krajem tylko z tym, że jest się do dupy - a wszystkiemu winien jakiś koleś i TVN.

Chociaż lubię czytać te górnolotne p🤬lenie - to taki pozytyw - że jednak nie ja jestem tym najgłupszym
Zgłoś
G................L 2014-02-09, 2:03
@up

Masz robote załatwioną po znajomości czy zarabiasz 1200 na ręke żyjąc u rodziców na garnuszku bo wszystko przep🤬lisz na głupoty?

Wk🤬ia mnie takie gadanie - jak nie ma pracy to jest do dupy. K🤬A, nie każdemu uśmiecha się cisnąć do pracy za 1200 bez ubezpieczenia bo umowa o dzieło czy zlecenie, to jest do dupy - SYSTEM, nie człowiek. FRUSTRACJA JEST SPOWODOWANA TYM, ŻE JEST WSZYSTKO DO DUPY - OTWIERASZ LODÓWKE A TAM PUSTKA, ALE JESZCZE MUSISZ DOCZEKAĆ TE J🤬E 20 DNI DO WYPŁATY. CHYBA ŻE WEŹMIESZ COŚ W KREDO U KOGOŚ, POŻYCZYSZ SIĘ CZY COŚ TO SPOX. P🤬LNIJCIE SIĘ W GŁOWE WSZYSCY, WYJŚĆ NA ULICĘ TRZEBA TO JEST CEL I PRIORYTET KAŻDEGO Z NAS, CHYBA ŻE ZOSTAŁEŚ WYCHOWANY W KOMUNISTYCZNEJ RODZINCE, KTÓRA MÓWI - P🤬L PAŃSTWO I LUDZI WOKÓŁ SIEBIE, LICZYSZ SIĘ TYLKO TY JANUSZ, TYLKO TY RESZTA TO C🤬J K🤬A C🤬A I J🤬.
Zgłoś
Z................l 2014-02-09, 3:09 1
PS. Oplułeś monitor i rozj🤬eś capsa.

Mam robotę załatwioną po swoich umiejętnościach - rekrutacja trwała grubo 3 min. Codziennie przelewają się dziesiątki osób i CeFałek, które chcą wszystko mieć i gówno dać z siebie - bez zainteresowań, bez umiejętności, bez chęci do nauki - wszystko się należy bo tak ? P🤬lenie. Przep🤬lało się czas na biwaku przy winku to teraz jest jak jest. Zapracowałem sobie na to żeby mieć dobrze - i skoro taki tępak jak ja mimo trudności (bo są i to nie małe), potrafi sobie załatwić robotę i żyć na poziomie to ja nie rozumiem w czym k🤬a tkwi problem ? Zero perspektywicznego myślenia. Wyjdziecie na ulice, narobicie bałaganu i będzie tylko gorzej - bo po obaleniu głupiego rządu wprowadzicie jeszcze głupszy. Ja sobie grzecznie powędruje na wybory i zagłosuje na mojego faworyta akceptując fakt, że mamy mnóstwo cebuli w kraju. Całe ujście swojej frustracji chcecie uiścić w rozp🤬olu nie w tworzeniu - bo nie masz bladego pojęcia jak to zrobić. "Komunizm ZŁY - ale niech państwo mnie pieści po dupce." J🤬i hipokryci gdzie nie spojrzysz
Zgłoś
o................n 2014-02-09, 4:56 2
To planowane zbiegowisko to najbardziej debilne co można napisać i o czym myśleć - wszak rozróby i "powstania" przynoszą kolosalne straty, negatywnie odbijają się na prestiżu państwa, a na domiar złego obniżają nam ratingi, co swoją drogą przekłada się na mniejsze inwestycje z kapitału zza granicy.

Ukraińcy powstali, bo nie mają innego wyjścia - wszak Janukowicz z każdym rokiem tylko upodlał i niszczył demokrację w tym rozległym kraju (kto był ten wie o czym mówię). W Bośni i Hercegowinie nie od wczoraj mają paskudne problemy gospodarcze, religijne i społeczne.

Natomiast Polska? Owszem, nie jest u nas słodko, ale w odróżnieniu od wymienionych wyżej krajów mamy demokrację "per excellence" i nawet kozojeby przyjeżdżają się u nas jej uczyć. Żadne wolności nie są tłumione i każdy ma równy głos w wyborach. To nas problem, że mamy rząd jaki mamy, bo tylko 41% Polaków chodzi na wybory, a wielu w ogóle nie interesuje się polityką...

Nawoływanie do powstań jest po prostu niedorzeczne i dziecinne co świetnie pokazuje mój obrazek na górze. O głupocie niektórych naszych użytkowników którzy do owych powstań nawołują może świadczyć fakt, że wrzucają treści pseudopatriotyczne w których słyszymy o "rasie aryjskiej" i "uniesionej prawej dłoni" (swoją drogą do tego obrzydliwego salut też mają jakąś słabość). Dają treści które są bardziej lewackie niż moje największe prowokacje i jeszcze się nazywają patriotami i prawicowcami, jednocześnie pisząc, że PIS jest prawicowy

Zamiast nawoływać do zmiany systemu na siłę poprzez zamach stanu powinniśmy krytycznie spojrzeć na siebie i zrozumieć że wszystkie zmiany są na wyciągnięcie ręki, ale trzeba tą rękę wyciągnąć... a nie słuchać i powtarzać kiboli którzy hasełkami "precz z komuną" i wulgaryzmami w stosunku do (jakby nie patrzeć) naszego Premiera "zmieniają" system.

Zgłoś
kothletino 2014-02-09, 6:24 1
GNIEWNYMENTAL napisał/a:

... OTWIERASZ LODÓWKE A TAM PUSTKA, ALE JESZCZE MUSISZ DOCZEKAĆ TE J🤬E 20 DNI DO WYPŁATY. CHYBA ŻE WEŹMIESZ COŚ W KREDO U KOGOŚ, POŻYCZYSZ SIĘ CZY COŚ TO SPOX. P🤬LNIJCIE SIĘ W GŁOWE WSZYSCY, WYJŚĆ NA ULICĘ TRZEBA TO JEST CEL I PRIORYTET KAŻDEGO Z NAS, CHYBA ŻE ZOSTAŁEŚ WYCHOWANY W KOMUNISTYCZNEJ RODZINCE, KTÓRA MÓWI - P🤬L PAŃSTWO I LUDZI WOKÓŁ SIEBIE, LICZYSZ SIĘ TYLKO TY JANUSZ, TYLKO TY RESZTA TO C🤬J K🤬A C🤬A I J🤬.

Nie masz na chleb ale na komputer/telefon i internet masz?
K🤬a no nie mogę hahaha!!!
Zgłoś
Z................l 2014-02-09, 13:17
Generalnie takie sadystyczne "kozaki" bardzo przychylnie patrzą na selekcje naturalną - to może zamiast nowego rządu damy wam po prostu nagrody darwina. Za c🤬jowo zaplanowane życie i śmierć głodową przed komputerem.
Zgłoś
FralTral 2020-08-15, 14:04
Przepowiednia die dopieła
Zgłoś