M................l
2014-02-08, 16:39
Wytłumaczy ktoś k🤬a o co chodzi z tym pierwszym marca?
M................l
2014-02-08, 16:41
Spawacz123 napisał/a:
Wytłumaczy ktoś k🤬a o co chodzi z tym pierwszym marca?
Tu znajdziesz wszelkie informacje o tym
http://www.sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221,105.htm#2928816
s................e
2014-02-08, 17:20
Ta data obnaży tchórzostwo większości osób z tego grona
taka akcja protestacyjna chyba tylko w polszy
To ja k🤬a dziękuję za taką przyszłość, murzyn dowodzi białymi? Pocałuj mnie w dupę...
P🤬licie jak potłuczeni, ludzie wyjdą na ulicę i coś się dzieje ( np. 11 listopada ) to później biadolenie, że Warszafka zdemolowana przez łysych pojebów, niech policja ich pałuje, a w tym samym momencie przyklaskujecie Ukraińcom, że wyszli na ulicę i roznoszą miasto, a ichniejsza policja to oprawcy. Choć trochę konsekwencji przydałoby się w waszej filozofii, no chyba, że główną wytyczną w waszym życiu są j🤬e "piwka" na sadisticu. Narzekać na wszystko przed kompem najłatwiej, ale żeby samemu wykazać inicjatywę to już c🤬j, przecież inni za mnie coś zrobią. To co komuchy przez tyle lat próbowały wymazać w Polakach, teraz sami sobie serwujecie przez próbowanie bycia fajnym w internecie, no bo trzeba napisać coś o 'polakach biedakach cebulakach' żeby inne zjeby tego samego pokroju oj🤬y wam wirtualną pałę. Staram się nie wylewać żalów i dyskutować w internecie bo to walka z wiatrakami, no ale k🤬a raz na jakiś czas mogę. Maść na ból dupy już użyłem dla informacji dla łowców wirtualnych piw co ich kreatywność kończy się na skopiowaniu setny raz linku z oklepanym zdjęciem. Chwała normalnym na tym portalu, których coraz mniej przez wzrost jego "sławy".
Nowy pomysl dla SA Wardegi
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
M................2
2014-02-08, 19:22
Nic sie niestanie 1.03 ,rewolucja prędzej będzie 11.11 bo wtedy więcej osób się zjednoczy.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8k3ryKsqMm8[youtube]
A jak już macie coś niszczyć to sklepy zachodnie markety itp. po prostu nie niszczyć rzeczy na które uczciwi Polacy ciężko pracują. Zapamiętać k🤬aaaa...
b................ń
2014-02-08, 19:47
Kolejny ekonomiczny nacjonalista.
Organizator niech weźmie notatnik i spisze nicki użytkowników sadola
Spisanie 5-6 nicków nie będzie wymagającym zadaniem a pokaże ilu z tych na których "można liczyć" przyszło.