Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
konto usunięte 2011-03-16, 2:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tyler. 2011-03-16, 6:10 16
Matuch90 napisał/a:

Dziwie się, że tak długo ustał i jeszcze chodził. Ciekawe ile czasy to trwało. Po czymś takim większość pada zaraz po odstawieniu butelki od mordy.

Zaraz pada po odstawieniu powiadasz? Ty to chyba w ogóle nie pijesz i nie jesteś w towarzystwie osób pijących(mama nie pozwala?). Alkohol potrzebuje trochę czasu żeby zadziałać, wiem to z autopsji. Jak wypiłem ok 0,4l wódki na raz, wszyscy mówili że trzymałem się nieźle aż...Przyszedł taki moment ze mnie całkowicie ścieło i odleciałem, cały dzień z życiorysu umkną mi jakby go nigdy nie było. Kilkakrotnie zaczynałem picie od 5 kieliszków za jednym machem i nie przypominam sobie żebym po odstawieniu 5 kieliszka od razu czuł sie pijany. Wiec nie wiem skąd twoje wnioski bo nie czuje się jakimś alienem na którego alkohol działał by inaczej niż na wszystkich. Chyba kręcisz się w towarzystwie że daje się wam papierosa, mówi że to skręt a wy potem chodzicie "ujarani" po całym mieście.
Zgłoś
The Butcher 2011-03-16, 6:37
Też takiego mamy u nas w mieście. Zresztą było już kilka takich filmików w internecie z Polakami.
Zgłoś
veno 2011-03-16, 8:17
okularki ma jak ksiądz
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 8:51 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elLosiu 2011-03-16, 9:29 6
"...wypił litra i stoi - taki to mój podopieczny..."
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 9:35
po pół h będzie tak rzygał, że nanawet okulary sobie zarzga i biedny nie będzie nic widział
Zgłoś
sawbur 2011-03-16, 9:54 44
Teraz jest szef. Mówi "nie świećcie mi po oczach" i wszyscy wyłączają lampy z telefonów; mówi "podaj mi wodę" - dostaje od razu. Nawet mu kubusia chcieli dać!
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 9:59
jak sie zezyga odkupi mi flaszke no gadka jakiegos pustaka bezcenna
Zgłoś
bananq 2011-03-16, 10:29 2
temu gościowi zamiast przyznawać piwa trza by półlitrówki stawiać
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 10:38
Szkoda, że się kończy jak jeszcze jest na nogach.
Chciałbym zobaczyć jak rzyga i jak mu błędnik wysiada
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 10:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 11:14 7
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 11:47
szkoda wódki
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 11:47
Na battle necie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem