Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
konto usunięte 2011-03-16, 12:12
"Teraz Polska"
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 12:13 8
Piękne.. Takich powinno się chować na Wawelu..
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 12:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-03-16, 12:41 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
boski_adonis 2011-03-16, 12:44
Jestem dumny z niego jak i wy wszyscy, pewnie nic by w życiu nie osiągnął a tak to ma co wpisać do CV !
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 13:06
Dla mnie wyczynem bylo by przepijac ta czysta gazowana woda mineralna <zygi>
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 13:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 14:36
czy wstawiający wie, co się z tym bohaterem później stało? chyba nie tylko ja chciałbym to wiedzieć, a na hardzie nie znalazłem kontynuacji
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 16:34
co tu dużo mówić, jest moim idolem i chcę mieć jego autograf !!!
Zgłoś
Takeda 2011-03-16, 16:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 17:12 2
Nasuwa mi się jedno pytanie : o co był zakład?
Jeśli założył się z tą laską że da mu dupy w zamian to myśle że warto było haha
widzieliście jaka była poirytowana ^_^
Zgłoś
Hasacz8 2011-03-16, 18:07
38 sekund a nie 35
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 18:44 9
Może powiem o swoich doświadczeniach w tym temacie. Otóż kiedy miałem 17 lat, już w stanie mocnego upojenia alkoholowego założyłem się z kumplami o 50 zł że wypiję 0.5 litra duszkiem. Jak powiedziałem tak zrobiłem. To był duży błąd. Pamiętam że była zima, a ja siedziałem na murku i w pewnym momencie przewróciłem się na plecy i w połowie urwał mi się film. Kumple uznali że należy mnie zanieść do domu, dobrze że to było niedaleko. Kiedy już znajdowałem się w mieszkaniu straciłem przytomność i dostałem wstrząsu anafilaktycznego. Dziadek który był w domu wezwał pogotowie. W karetce straciłem oddech i moje serce przestawało bić aż trzy razy, przez co byłem reanimowany. Lekarze dawali 50% szans na przeżycie. Na szczęście mam silny organizm który sobie z tym poradził. Mam też wielkie szczęście że żyję, więc nikomu nie polecam tego typu zakładów, bo można skończyć wąchając kwiatki od spodu.
Zgłoś
trunks6666 2011-03-16, 19:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-16, 21:22 2
"dobry aparat (...)"
faba napisał/a:

Telefonem było kręcone xD

Inteligencją nie grzeszysz!
Jemu nie chodziło o urządzenie, którym nagrywano!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem