👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I to mi się podoba! To jest porządny człowiek- jak już się do czegoś zabiera to robi to raz, a dobrze.
Bez popity ;d Powinny być jeszcze filmiki jak tacy ludzie zachowują się po 10-15min.
Pił kto kiedy Ojczystą? To nie wódka, to ekspieriment. Nagłówek nietrafny. Równie dobrze mógł 0,7 PB 98 wychlać.

Gówno nie 0.7. Ojczysta jest tylko w ćwiartkach i połówkach, albo mam wybrakowane informacje.
odrazu wiedziałem że Polska... W Rosji nikt nie był by taki zdziwiony
są trzy opcje
1. Umarł
2. Leży w szpitalu w ciężkim stanie z objawami zatrucia alkoholowego
3. Wyrzygał zanim większość alkoholu przedostała się do organizmu
Gówniarze, dając takie zadanie żulowi, tylko po to żeby mieć filmik na "jutuba", praktycznie skazują go na śmierć.
1. Umarł
2. Leży w szpitalu w ciężkim stanie z objawami zatrucia alkoholowego
3. Wyrzygał zanim większość alkoholu przedostała się do organizmu
Gówniarze, dając takie zadanie żulowi, tylko po to żeby mieć filmik na "jutuba", praktycznie skazują go na śmierć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie