👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcialem sie wysrac, ze nie wierze ze polecialo milion pociskow, ale potem sobie uswiadomilem ze milion pociskow na minute, a tutaj poszla jedna salwa. Swoja droga strasznie drogi koszt utrzymania musi to byc. "ups, nie trafilem" i 10000 zl w plecy
Chcialbym taka "krowe" w Csie zobaczyc

gdzieś już to widziałem.. tylko nie wiem czy tu czy na jutube
@androgenius
Hmmm... myślę, że Berlin byłby idealnym miejscem dla ostatniego vana
.
Hmmm... myślę, że Berlin byłby idealnym miejscem dla ostatniego vana

Gdzieś to też widziałem może "broń przyszłości" ? w każdym razie
taką salwę to i z kartaczownicy można puścić niech pokarzą dłuższą serię to będzie na co patrzeć ...

Wszystko fajnie, tylko że po to właśnie wymyślono duże kalibry broni. Ten 1 mln/min ma odrzut jak dobre działko, które zrobi większy rozp🤬ut, już o celności ani nagrzewaniu się broni nie wspominając.

obawiam sie ze przy dluzszej seri (2-3 sekundy) całą ta paczka/skrzynka by sie poprostu stopiła
razem z podstawą
razem z podstawą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie