Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W................h 2013-08-19, 12:02
Przed tym testem trzeba by było zrobić inny test sprawdzający, jak na codziennie się zachowujemy i wybrać tych neutralnych i dopiero na nich robić eksperyment. Bo tak możliwość jest, że osobą dobrze wychowanym dano pytania z grupy pierwszej, a gburom pytania z grupy drugiej i c🤬j z takim testem...
Zgłoś
Schabik 2013-08-19, 12:27 1
Ja p🤬le odpalam filmik, liczę na 1 minutowy test, a ty 5:45 filmiku. Dziękuję.
Zgłoś
workur 2013-08-19, 12:40
Po obejrzeniu tego filmiku dochodzę do jednego wniosku. J🤬 TVN
Zgłoś
vagrant326 2013-08-19, 13:12
Dokładnie, wystarczy tylko pomyśleć o wiadomościach "atak", "wojna", "morderstwo", "kradzież". Przestraszonego człowieka łatwiej można kontrolować ponoć.
Zgłoś
P................e 2013-08-19, 13:24 1
betclic123456 napisał/a:

Ktoś Ci kazał w ogóle wciskać przycisk play, że tak płaczesz c🤬ko?
A co tutaj teraz ma wspólnego z sadyzmem? Malowanie laptopa, czy kula w rtęci? Z sadistica niestety zrobił się portal jak te wszystkie inne, ale tutaj jest dział hard i wszystkie gówno z kwejków jest odfiltrowane, także oszczędza się czas. Ja na głównej ostatnią sadystyczną wstawkę jaką widziałem to chyba ta z pociągiem i tym brudasem co przyj🤬 łbem o jakiś znak. A Tobie jak coś nie pasuje to wiesz co, debili-hejterów mamy tu mnóstwo, także nikt nie będzie po Tobie płakał.

Ubolewasz nad tym, że z sadistica zrobił się portal jak wszystkie inne a sam się do tego przyczyniasz wrzucając taki filmik
Zgłoś
ProVVe 2013-08-19, 14:27
Sick_Stick napisał/a:

RANDOMOWYMI

Co to k🤬a za moda? Czy w języku polskim naprawdę nie ma już słów na określenie "random"?

Kolejny test completed... Wiedziałem, że ktoś się do tego przyp🤬oli... Ale ja nie mam zamiaru zmieniać swoich zwyczajów bo komuś to się nie widzi

Jak bardzo wpłynąłem na Ciebie tym słowem?

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
b................r 2013-08-19, 14:51
kto zatrudnił c🤬la do narracji tego filmiku??
Zgłoś
k................6 2013-08-19, 16:35
Zmarnowałem kartkę : (
Zgłoś
demz 2013-08-19, 17:20
C🤬jowe. Gość chce przeprowadzać testy a się wysłowić nie umie. Do tego w żaden sposób nie poczułem się bardziej pewny siebie. Jak ktoś ma poj🤬ą psychikę to może to na niego zadziała.

podpis użytkownika

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Marian444 2013-08-19, 17:30
Test dla debili, ot co.
Zgłoś
sentyy 2013-08-19, 17:46
wtf? każdy ma inny charakter
Zgłoś
Sick_Stick 2013-08-19, 18:37
ProVVe,
ojejciu, teraz sobie wymyśliłeś testy psychologiczne tak? Żenada, nie po to wymyślono j. polski, żeby zastępować go angielskimi zwrotami.

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Bridgwater88 2013-08-19, 19:07
w Nowym Jorku...i wszystko jasne
Zgłoś
demz 2013-08-19, 19:53 1
Sick_Stick napisał/a:

ProVVe,
ojejciu, teraz sobie wymyśliłeś testy psychologiczne tak? Żenada, nie po to wymyślono j. polski, żeby zastępować go angielskimi zwrotami.

Sam używasz angielskich zwrotów:

Cytat:

KRYSTYNA CZUBÓWNA RULEZ!!!!!

Więc zamknij japę, zamiast oceniać innych.

podpis użytkownika

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
rew123321 2013-08-19, 20:27
zajebisty lektor, ni to się jąka ni to się językiem dławi ni to mu stolec dupę rozsadza...i uszy kaleczy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie